Hi there! Afgelopen week begon voor mij niet zo fantastisch, maar eindigde wel leuk. Het weer knapte op en mijn vakantie kwam steeds dichterbij. Op het moment dat jullie dit lezen zit ik al in het zonnige Mallorca! Dit is tevens het eerste schoolvrije diary dit jaar, omdat ik geen lessen meer had. Kijk mee naar mijn belevenissen van afgelopen week.

♦ Ik begon de week goed, want ik maakte een lekkere lunch voor mezelf! Geroosterd brood met avocado en spiegelei. Smaakte goed!

♦ Daarna filmpjes opnemen voor mijn YouTube kanaal. Ik had al ruim een maand niks opgenomen en ik had er toch wel weer zin in! Ik twijfelde alleen of ik m’n softbox moest gebruiken want het was behoorlijk somber weer. Uiteindelijk heb ik het toch gebruikt. En die statief is nieuw trouwens, super handig!

♦ SUPER HAPPY FACE want m’n vriend slaagde voor zijn auto theorie-examen! Yeahhh. Dit is de make-uplook die ik droeg in één van de filmpjes trouwens.

♦ ’s Avonds vierden we het in het zonnetje met een milkshake en ijsje!

♦ Van dinsdag heb ik geen foto’s, want ik zat in een dipje. Het weer was baggerslecht, ik werkte de hele dag in m’n eentje en zat gewoon niet lekker in m’n vel. Gelukkig ging het woensdag al wat beter. Ik ontbeet met een mugcake, kwark en aardbeien.

♦ Ik lunchte met mijn moeder in haar pauze ter afleiding, en we gingen ook nog even naar de markt.

♦ Gelukkig was het weer een stuk beter! Ik merkte dat het slechte weer ook niet bepaald meehielp aan mijn mentale gesteldheid ;-)

♦ Favo toetje: magere kwark met zelfgemaakte granola en frambozen <3

♦ Donderdagochtend, 7.00 uur. Ik liep naar mijn werk en de zon scheen al lekker.

♦ Ik moest ’s middags onverwachts naar school voor een gesprek van Beroepsontwikkeling. Ik had daar zó geen zin in. De desbetreffende leraar reageerde maar niet op e-mails en liet wekenlang niets horen, en wij moesten wel gewoon onverwacht naar school toe. Stom. Ik mistte de bus maar vond het niet erg, want zo kon ik nog even chillen in de zon. Uiteindelijk maakte het niet eens uit want de gesprekken liepen ook nog eens uit…

♦ ’s Avonds op het fietsje.

♦ Even naar de zonnebank met m’n vriend en daarna sporten! We zouden dan wel snel op vakantie gaan, maar ik vind het wel fijn om me daar niet helemaal lijkbleek te vertonen. En ik vind het ook mooier staan met mijn bijna witte haar!

x

♦ Daarna lekker douchen en The Flash kijken. We kijken deze serie nu samen met Arrow!

♦ Ontbijtje op vrijdagochtend.

♦ Met vriendin Linda in Leiden! We hadden daar afgesproken omdat deze stad tussen Amsterdam en het Westland ligt (zij woont daar op kamers, ik hier) en omdat we daar nog nooit echt waren geweest. We maakten outfit foto’s hier (die volgende week te zien zijn op Pink Sensation).

♦ Daarna lekker lunchen! Ik nam carpaccio salade en zij een uitsmijter. NOMMMM.

♦ ’s Middags liet ik mijn wenkbrauwen en wimpers verven bij vriendin Debby. Ze heeft haar eigen salon (Salon FeelGood, check de site even want die heb ik gemaakt, hehe). Weer helemaal blij mee!

♦ Vrijdagavond ging ik alles voor de vakantie uitprinten (tickets en dergelijke) en toen kwam ik erachter dat we niet maandagochtend zouden vliegen, maar zondagochtend!!!! OMG! Ik dacht elke keer maandag, maar het blijkt dus al die tijd al zondag te zijn. ZO blij dat ik het op tijd zag! Wat een blonde actie…

♦ Zaterdag had ik een immense to-do-list. En ging ik heel hard inpakken.

♦ Tussendoor even lunchen met een tosti caprese! Met mozarella, pesto en zongedroogde tomaat.

De rest van de dag heb ik ingepakt, laatste dingetjes geregeld, en mezelf ook klaar gemaakt. Nagels lakken, uitgebreide douche-sessie, enz! Heerlijk. Terwijl ik dit schrijf is het 19.30 uur en m’n vriend en ik gaan zo naar zijn huis, omdat zijn vader ons vannacht weg brengt. Hopelijk slaap ik nog een paar uurtjes!

Ik wens jullie een fijne week toe & tot snel!