GOSH komt ieder jaar met een zomerse limited edition, en ook dit jaar is het van oorsprong Deense merk weer van de partij. Ik heb vier producten om te laten zien. Klik op lees verder voor meer informatie, swatches en afzonderlijke reviews!

GOSH Forever Eyeshadow Stick

Deze sticks ken ik, want die zaten ook in de zomercollectie van twee jaar geleden! Volgens GOSH zijn ze lekker romig, zacht en gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Ze zijn vrij van olie, parabenen en hebben een waterafstotende formule.

De stick heb ik in de kleur Plum. Ik had deze stiekem al, maar ik zal toch nog even vertellen wat ik ervan vind! Dit potlood is inderdaad heerlijk romig, hij glijdt echt over je huid. Heel fijn! De kleur is mooi intens en goed op te bouwen. Ook fijn: het potlood is SUPER waterproof. Na het swatchen heb ik staan boenen met water en remover, maar het potlood bleef gewoon zitten! Hij blijft dus heel goed zitten. :-) Dit is wat mij betreft de 9,79 zeker waard.

GOSH Prime’n Powder Set

Dit is nieuw, namelijk een poeder dat zowel als primer als poeder te gebruiken is. Nog nooit gezien, wat me natuurlijk des te nieuwsgieriger maakte. Het poeder zit in een rond glazen potje. Ziet er prima uit wat mij betreft.

Wil je het 2-in-1 poeder gebruiken als primer, breng het dan aan op je gereinigde gezicht om zichtbare poriën, fijne lijntjes, roodheid en imperfecties te verminderen. De primer vormt de ideale basis voor al je make-up. Je kunt de Gosh Prime’n Powder Set ook als poeder gebruiken. Breng het poeder aan over je foundation of mineraalpoeder om je make-up op zijn plaats te houden en je glimmende huid te matteren. (bron)

Het poeder zelf is heel fijn qua structuur en werkt prima als basis! Het maakt mijn gezicht wat egaler en het houd foundation en concealer prima op z’n plek. :-) Ook fijn: ik krijg er geen witte waas van op mijn gezicht. Wel even oppassen tijdens het gebruik dat het poeder niet alle kanten op vliegt.  De Prime’n Powder set kost 12,99.

GOSH Eyelight Trio

In de collectie zitten twee oogschaduwpalettes. Het zijn de welbekende quattro’s. Verkrijgbaar in Chunky Chocolate en Fairytale. Leuke namen!

De kleurenpalettes van deze oogschaduws vind ik erg leuk. De tinten passen goed bij elkaar en de oogschaduws zelf zien er op het eerste gezicht mooi uit!

Chunky Chocolate vind ik het mooiste palette van de twee. Vooral de lichtste kleur vind ik erg mooi! Deze is ook het best gepigmenteerd. De middelste kleur is ook nog redelijk qua kleur. Allebei deze kleuren zijn shimmery. De donkerste kleur is wat meer matte, en ook wat minder goed qua pigment. Toch kan je hier best een prima ooglook mee maken!

Fairytale vind ik qua kleuren wat minder draagbaar (ik ga niet zo snel meer met roze oogschaduw over straat), maar ze zijn wel mooi. De lichtste kleur is duidelijk het best qua pigment, hier zit een lichte shimmer in. Mooi om als highlighter te gebruiken! De middelste kleur is de donkerste, maar ik vind hem qua tint behoorlijk op de rechterkleur lijken. Hij had van mij best wat donkerder gemogen om een mooie schaduw te creëren. De laatste oogschaduw, helemaal rechts, is wat meer mat en qua pigment ook het slechtst.

Over het algemeen vind ik het goede palettes, vooral Chunky Chocolate vind ik mooi qua kleuren. De pigmentatie wisselt per kleur, maar is over het algemeen wel goed te noemen. Zeker in combinatie met een oogschaduwbasis zullen ze genoeg kleur afgeven voor een mooie ooglook. Deze Eyelight trio’s kosten €9,99 per stuk.

Conclusie

Ik vind deze zomerproducten van GOSH leuk, maar niet erg spannend. De meeste producten kennen we al namelijk al, zoals de stick en de Eyelight trio’s. De Forever Eyeshadow sticks zijn zeker aan te raden, want het pigment is geweldig en ze blijven goed zitten. De Prime’n Powder Set werkt ook prima. Als je van transparante, losse poeders houdt is het zeker wat voor jou. Het pigment van de Eyelight trio’s is nogal wisselend, maar zeker niet slecht. Mijn favoriet is Chunky Chocolate!

De GOSH zomerproducten zijn vanaf nu te koop bij Kruidvat.

Wat is jouw favoriete zomerproduct?