Sinds vorige week is het officieel zomer! Ik moet zeggen dat ik er aan het begin van de week weinig van merkte, omdat het alleen maar grauw en regenachtig was. Bleh. Gelukkig heeft de zon zich verderop in de week wat meer laten zien, en kreeg ik eindelijk dat zomergevoel. En da’s maar goed ook, want morgen vlieg ik naar Mallorca! Ik heb de I ♥ Summer Tag ingevuld, lees je mee?

1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Yoghurt, sowieso! Als ik een ijsje bestel bij een Italiaanse ijssalon ga ik altijd voor yoghurt. Ik vind het een heerlijke smaak omdat het niet al te zoet is, en lekker fris is. Heerlijk!

2. Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?

Playsuits draag ik erg graag omdat ze heerlijk zitten. Verder houd ik ook erg van jurkjes, die draag ik in de zomer wat meer. Verder draag ik vooral shirtjes/topjes/blousjes, omdat het lekker luchtig is natuurlijk.

3.  Wat is je favoriete zomerse drankje?

Passoã met sinas! Dat drink ik heel graag en ik krijg er zeker een zomergevoel van. Verder vind ik Jillz of Hugo ook erg lekker, maar dat vind ik niet per sé zomerse drankjes. Een cocktailtje gaat er ook wel in (vooral een Sex On The Beach). Maar vooral Passoã.

4. Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers?

Op het strand of aan het zwembad liggen in het zonnetje! Heerlijk vind ik dat. Verder vind ik het ook leuk om te winkelen (mits het niet té heet is). En op vakantie houd ik er ook wel van om leuke plaatsjes te bezoeken of excursies te doen. De perfecte combinatie is zonnen en dingen doen.

5. Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?

Beetje mascara, concealer onder mijn ogen, beetje poeder, highlighter en een gekleurde lippenbalsem.

6. Wat is je favoriete zomerse liedje?

Dat zijn vooral Spaanse nummers ben ik bang! Op dit moment luister ik veel naar El Perdón van Enrique Iglesias en Nicky Jam en naar Limbo van Daddy Yankee. Lekker vrolijke nummers zijn dat. Verder vind ik Salsa Tequila van Anders Nilsen ook een leuk zomernummer (doet me denken aan vorig jaar), evenals  Come On To Me van Major Lazer en Sean Paul.

7. Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Ik ben erg fan van salade omdat het lekker fris is en niet te zwaar op de maag ligt. Verder maakt mijn moeder op vakantie altijd broodjes tomaat met ei en mayonaise, daardoor vind ik dat een typisch zomers ‘gerecht’ wat ik graag eet.

8. Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?

Do It Yourself’s zijn niet helemaal aan mij besteed vrees ik, dus dat zou ik niet weten! Ik heb er wel eens aan gedacht om zelf een spijkerbroek of topje te pimpen, maar dat is er tot op heden nog niet van gekomen. Ik zou het dus niet weten!

9. Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?

Het parfum van Yves Rocher uit de Rétropical collectie draag ik graag in de zomer, maar ik heb sinds kort een flesje van Beyoncé in de geur Rise en die vind ik ook best zomers! Lekker bloemig.

10. Welke plannen heb je voor de zomer?

Nou, als jullie dit lezen ga ik morgen al op vakantie! In de nacht van zondag- op maandagavond vliegen mijn vriend en ik naar Mallorca om daar lekker 10 dagen vakantie te vieren. Daarna ga ik twee weekjes werken/bloggen/andere leuke dingen doen, en daarna vliegen we naar Krakau in Polen. Mijn ouders en mijn broertje zijn in Slowakije op vakantie (vlakbij) en halen ons daar op. Daar verblijven we dan een weekje! Mijn ouders zetten ons daarna af bij een hotel in Krakau en dan blijven we daar nog een dag en nachtje. Daarna heb ik nog twee weken vakantie, en dan begin ik met mijn stage. Superleuke dingen dus! In de tussentijd wil ik nog wel eens naar het strand/zwembad, shoppen en uitgaan bijvoorbeeld.

~~~

Tot zover de I ♥ Summer tag. Ik vond het erg leuk om in te vullen omdat ik echt van de zomer houd. Dat deprimerende weer van vorige week hoef ik voorlopig niet meer te zien, daar word ik niet echt vrolijk van! Neem de tag vooral over als je het leuk vindt en laat me weten als het online staat. :-)

Wat vind jij het leukste aan de zomer?

Bron foto 1, 2