Zo, na een weekje stilte op Pink Sensation ben ik weer terug! Vandaag ga ik je een nieuwe limited edition van Essence laten zien, genaamd ‘Make Me Pretty’. Het is een tijdelijke collectie met alleen maar make-upkwasten, want mooie make-up begint natuurlijk met goede kwasten. Volgens Essence is het een complete kwastencollectie met zachte, synthetische haren van hoge kwaliteit. Kijk mee naar de verschillende soorten en maten.

De Make Me Pretty collectie zal vanaf november 2015 in de Nederlandse schappen liggen, en vanaf eind september t/m half oktober in België. We moeten er nog even op wachten, maar de beelden bekijken kan natuurlijk wel alvast! De collectie is vrij compleet met verschillende soorten kwasten met vrolijke kleurtjes en printjes.

 

essence make me pretty – eyeshadow blender brush

Deze blendingkwast met platte haartjes is ideaal voor het vervagen van oogschaduw.  Met een paar gecontroleerde bewegingen heb je al een supermooie, egale finish. Verkrijgbaar in een roze kleur genaamd: 01 keep cool & brush on. Deze kwast kost €1.99.

essence make me pretty – precise eyeshadow brush

Voor het nauwkeurige werk is er deze kwast, met een ronde vorm van zachte haartjes. Deze maakt het makkelijk om heel nauwkeurig oogschaduw aan te brengen. Verkrijgbaar in een turqoise kleur genaamd: 01 eye to eye. Deze kwast kost €1.89.

essence make me pretty – multi use eyeshadow brush

Dan een multifunctionele kwast. Dit exemplaar is volgens Essence de ultieme musthave van de collectie. De tool combineert drie verschillende oogschaduwkwasten in één: een gehoekt kwastje, een sponsapplicator en een arcadeboog kwast. De haartjes van het gehoekte kwastje zijn ideaal voor het aanbrengen van gedetailleerde accenten op de oogleden en wenkbrauwen, terwijl de sponsapplicator handig is voor het aanbrengen van oogschaduw op een groter huidoppervlak. De arcadeboog kwast kan gebruikt worden om een schaduw aan te brengen in de arcadeboog. Verkrijgbaar in een oranje kleur: 01 cool tools. De kwastkost €2,99.

essence make me pretty – eyebrow comb

De wenkbrauwen mogen natuurlijk ook niet vergeten worden! Daarvoor is deze kwast met een wenkbrauwkammetje én kwastje. Met de kam krijg je je wenkbrauwen makkelijk in de gewenste vorm, en het kwastje is ideaal om wenkbrauwpoeder mee aan te brengen. Verkrijgbaar in een blauwe kleur: 01 here comes the brow. Deze kost €2,59.

essence make me pretty – lip brush

Met deze kwast speciaal voor lipstick geef je je lippen een mooie kleur en vorm! Volgens Essence breng je de textuur heel precies aan door de schuin afgesneden haartjes. Voor een gegarandeerd perfect resultaat. Verkrijgbaar in een zoet roze kleurtje: 01 shhh, just kiss me. Deze kwast kost €1,89.

essence make me pretty – concealer brush

Deze ronde kwast is ideaal voor het aanbrengen en blenden van concealer. Geen donkere kringen onder je ogen meer of ongewenste rode vlekjes en oneffenheden op je huid! Verkrijgbaar in een blauwe kleur: 01 beauty is my business. Kost €1,99.

essence make me pretty – powder & highlighter brush

Met deze uitgewaaierde, zachte haartjes en de speciale vorm van deze kwast breng je met gemak losse of compacte poeders aan. De kwast maakt het blenden van poeder en highlighter gemakkelijk en zorgt voor een mooie finish. Verkrijgbaar in oranje: 01 powder to the people! Deze kost €3,39.

essence make me pretty – blush brush

Deze blush brush met een speciale schuine kop en zachte haartjes past zich aan aan de contouren van de jukbeenderen voor het subtiel aanbrengen van blush. De kwast is ook ideaal voor het creëren van schaduw en het ‘shapen’ van de gezichtscontour. Verkrijgbaar in een felroze kleur: 01 blush up your life! Kost €2,99.

essence make me pretty – bronzer brush

Dan een bronzerkwast, waarmee je een mooi zomers tintje creëert op het gezicht. De platte vorm en soepele haartjes nemen volgens Essence precies genoeg bronzingpoeder op voor een sunkissed look. Verkrijgbaar in een frisse mintkleur: 01 walkin on sunshine. Deze kwast kost €3,39.

essence make me pretty – liquid brush cleanser

Met deze vloeibare brushcleanser haal je makkelijk en snel restjes make-up van je kwasten. Zo blijven je kwasten schoon en dat is wel zo hygiënisch! Verkrijgbaar in een roze kleurtje:  01 be-you-tiful. Kost €2,49.

essence make me pretty–brush box

Tot slot deze brush box met daarin drie verschillende gezichtskwasten. Handig voor op vakantie bijvoorbeeld! Verkrijgbaar in turquoise: 01 message in a box. Deze box met drie kwasten kost €4,49.

~~~

Wat vinden jullie van deze nieuwe limited edition? Ik vind het persoonlijk erg leuk dat Essence met een -inderdaad- complete kwastenlijn komt. Het mer kwam sporadisch uit met een kwast, maar vaak was dit er maar eentje in een hele limited edition. Nu krijgt iedereen de kans om voor weinig geld kwasten aan te schaffen! Want zeg nou zelf… dit is zeker budget te noemen. Of de kwasten daadwerkelijk van goede kwaliteit moeten we nog zien, maar ik vind het er veelbelovend uitzien. Handig ook dat er een cleanser bij zit en een box voor op reis. De vrolijke kleuren en printjes spreken me trouwens ook wel aan!

De Essence Make Me Pretty LE is verkrijgbaar in november bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en vanaf eind september t/m half oktober 2015 bij Kruidvat in België.

Wat vind jij van deze limited edition?