¡Ola amigos! Ik ben sinds vorige week woensdag weer terug in Nederland na 10 dagen gespendeerd te hebben op Mallorca met mijn vriend. Het was echt een hele leuke vakantie en we hebben mooie dingen gezien! Vanwege mijn vakantie kwam er de laatste weken geen diary online, maar dat wil ik graag inhalen met wat mooie vakantiefoto’s! Ik denk dat ik dit in twee delen ga opsplitsen. Kijk mee naar de eerste Mallorca in pictures..

Een van de eerste aanblikken op Mallorca! We vlogen om 5:05 ’s ochtends vanuit Amsterdam en kwamen tegen half 8 aan op het zonnige Spaanse eiland.

We liepen Palma de Mallorca Airport uit en zagen meteen deze blauwe lucht en palmbomen. Dat begon goed!

De eerste avond gingen we een rondje lopen om de omgeving te verkennen. Deze foto is bij ‘onze’ baai gemaakt, waar het hotel aan lag. Cala Grande heet het.

Hier zie je het hotel liggen vanaf de plek waar we stonden. Mooi hè? We hadden een kamer met zeezijzicht.

Cocktails met een prachtig uitzicht! Dit was een ander strandje. We namen een Daiquiri cocktail omdat de ober zo aan het opscheppen was daarover. Ik vond het inderdaad een heerlijk drankje! Lekker zoet en met munt. Mijn vriend nam later nog een Margarita maar die vond hij een stuk minder geslaagd.. ;-)

Dit is op datzelfde strandje. Het jurkje is favoriet en kocht ik bij New Yorker.

We zaten in Cala d’Or: echt een superleuke plaats. Ik kan het iedereen aanraden! Dit bordje hing bij een restaurantje, en dat vond ik wel grappig.

Lekker uit eten. We hadden halfpension bij ons hotel (wat betekent dat je iedere avond in het buffetrestaurant kan eten) maar we vonden het ook leuk om af en toe in het stadje te eten. Het was er zo gezellig! En er zaten genoeg leuke tentjes.

Het haventje van Cala d’Or, dit was voor ons makkelijk aan te lopen. We hebben er prachtige jachten gezien!

Daarna was het tijd om zelf te varen! We liepen langs een bootverhuur tentje en dachten: zelf een bootje huren, waarom ook niet? Het was wat aan de prijzige kant maar we wilden dit graag eens gedaan hebben. Na wat uitleg zat mijn vriend aan het stuur en gingen we de volle zee op. In het begin vond ik het best eng, daarna kon ik er wat meer van genieten. Echt een unieke ervaring.

Eén van de vele biertjes die gedronken werden. Niet door mij hoor, maar door mijn vriend! Estrella Damm is een Spaans biertje dat (letterlijk) erg in de smaak viel bij hem.

Dit was tijdens een excursie. We deden een eilandrondrit en dat was heel gaaf! Hier zitten we middenin de bergen bij een oud kerkje. Foto is gemaakt met een selfiestick! Ik heb ‘m viaGSMpunt, de website voor telefoon accessoires en hoesjes. :-) Erg handig als je met z’n tweetjes op vakantie bent en samen op de foto wil.

Ter afsluiting: nog een foto van ‘onze’ baai. Ik wil zou zo weer terug willen! ♥

Tot zover deze eerste reeks vakantiefoto’s! Ik deel bewust niet alles en hooguit een kleine selectie, omdat ook weer niet álles op internet hoeft vind ik. In het volgende deel laat ik jullie nog een deel van de excursie zien, de hoofdstad Palma, tapas, onze favoriete cocktailbar en natuurlijk veel meer mooie plaatjes.