Sinds ik in de zomer van 2012 voor het eerst kennis maakte met het cosmeticamerk Kiko Milano ben ik groot fan. Het feit dat ik nog nooit een winkel uit ben gekomen zónder tasje zegt genoeg lijkt me! ;-) Ik vind het een mooi, leuk en betaalbaar merk met kwalitatief goede producten. Om deze redenen is het één van mijn favoriete make-upmerken. Ik heb de afgelopen jaren veel producten verzameld van Kiko, en vandaag laat ik ze zien!

Colour Correction Powder – Sun Lovers Blush – Sun Bronzing Blush

Links één van mijn meest recente aankopen: het Kiko Colour Correction powder. Een fijn poeder dat inderdaad tinten in mijn gezicht corrigeert! Daarnaast een blush, de Sun Lovers Blush in de kleur Brazilian Pink. Ik heb hier nooit iets over geschreven, maar dat betekent niet dat ik ‘m niet fijn vind! Vooral de roze kleur gebruik ik veel. Rechts zie je een nogal gehavende blush, namelijk de Sun Bronzing Blush in Mariachi Pink. Deze heb ik al minimaal drie jaar. Hij is ook heel veel gebruikt! Het donkere poeder gebruikte ik eerst om te shapen, maar nu er een stuk af is gebroken (snif) gebruik ik ‘m iets minder vaak. Toch blijft het naar mijn mening een geweldige blush!

Natural Concealer – All Over Highlighter – Rock Attraction Blush

Nog meer gezichtsproducten! De Natural Concealer vind ik heel fijn omdat het moeiteloos donkere kringen onder mijn ogen laat verdwijnen. Ik heb hem in kleur 03. Daarnaast zie je een favoriet product, de All Over Highlighter. Hier heb ik nooit iets over geschreven, maar ik vind hem geweldig. Geeft mijn gezicht een mooie glans! Rechts zie je de Rock Attraction Blush, hier schreef ik vorig jaar een review over. Ik gebruik deze kleur iets minder vaak omdat ik meer van roze houd, maar hij is alsnog erg mooi.

Nagellak

Dan nagellak! Ik heb vijf lakjes van Kiko. De eerste drie lakjes kocht ik vorig jaar in Portugal. Op het eerste gezicht zagen ze er mooi uit, maar ze zijn bijna allemaal vrij doorschijnend! Ik had ze liever iets dekkender gezien. Ondanks dit vind ik het nog steeds mooie kleuren. De Sugar Matt nagellak is favoriet, omdat ik die finish zo gaaf vind. Helemaal rechts zie je een lakje dat ik eigenlijk bestelde omdat ‘ie maar één euro kostte. Ik heb hem nog niet geprobeerd! Er zitten kleine stukjes confetti in.

Hair Shadow

Dit product gooide ik begin dit jaar in mijn digitale winkelmandje. Het is een soort krijt waarmee je je haar tijdelijk een kleurtje kan geven. Leek mij wel grappig voor op Koningsdag! Ik heb het op Koningsdag gebruikt op mijn lichtblonde haar en ik vond het er leuk uitzien! Verder heb ik het nog niet gebruikt, maar voor een feestje bijvoorbeeld kan het ook prima.

Perfect Eyes Duo Highlighter Pencil – Supercolour Eyeliner

Boven zie je een potloodje met aan allebei de kanten een andere finish. Het is de Perfect Eyes Duo Highlighter Pencil: speciaal om je wenkbrauwen te highlighten! Ik zag het in de winkel en het leek me erg handig. Op dagen dat ik mijn wenkbrauwen wat extra aandacht wil geven gebruik ik het graag. Onder ligt de Supercolour Eyeliner: de meest felgekleurde eyeliner die ik ooit heb gehad! De kleur is felblauw en blijft waanzinnig goed zitten.

Dan twee lipsticks! Links een felpaarse kleur, dit is kleur 923. Toen ik ‘m net had heb ik hem niet veel gedragen, maar sinds een tijdje ben ik weer helemaal fan. Het is een lekker opvallende kleur die goed dekt! Rechts een lipstick met SPF15 er in. Ideaal voor de zomer. Het is kleur 805: een lief roze kleurtje.

Sheer & Creamy Lipstick Duo – Long Lasting Colour Lip Marker

Boven wederom een duo potloodje, met aan allebei de kanten een andere finish lipstick. Een creamy versie en een sheer versie, in kleur 04. Het potlood is van enorm goede kwaliteit (hallo felrode lippen!) en brengt fijn aan. Onder zie je de Lipmarkers, die ik ideaal vind als ik geen zin heb om gedurende de dag lipstick bij te werken. Het is echt een stift en de kleur trekt in de lippen. Erg handig als je het mij vraagt. Ik heb de markers in kleur 103 en 105.

Super Gloss – Precision Lip Pencil

Tot slot deze twee lipproducten. De Super Gloss glanst fantastisch en vind ik heel erg mooi! Toch draag ik hem amper, omdat ik lipstick nou eenmaal fijner vind. Toch kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te geven. ;-) En daarom houd ik hem in mijn stash. Op de foto zie je ook een mat lippotlood in een kersentint. I love it! Officieel is het kleur 308. Het potlood dekt goed en vind ik vooral erg mooi staan in de wintermaanden.

Tot zover mijn Kiko Milano stash! Door de jaren heen heb ik wel meer producten gebruikt, maar sommigen vond ik niet fijn of zijn simpelweg opgeraakt. Vandaar dat die niet op de foto staan. :-)

Heb jij iets van Kiko in je stash? Zo ja, wat?
Is het aan te raden? Let me know!