Outfit: sunny turquoise

Precies een week geleden was het op vrijdag ineens heerlijk weer! Niet de hele tijd zonnig, maar wel vrij warm. In mijn diary van afgelopen maandag viel te lezen dat ik met vriendin Linda had afgesproken in Leiden. We waren hier allebei nog nooit echt geweest en het leek ons wel gezellig om voor onze vakanties even af te spreken! We maakten outfit foto’s, gingen lunchen en hebben daarna nog een beetje geshopt. Vandaag laat ik de outfit zien die ik die dag droeg (met in de hoofdrol mijn favoriete kleur: turquoise)!

Dit draag ik:

Top – Kruidvat
(ja echt waar, en ze zijn nu nog steeds te koop voor €5)
Broek – C&A
Sandaaltjes – Van Haren
Armbandjes – HEMA
Oorbellen – Kruidvat
Horloge – Guess

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op Outfit: sunny turquoise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Ik ben Melissa en ik schrijf hier over beauty, make-up, mijn leven & nog veel meer.

Instagram
 • Deze bruschetta verdient een Instagram post food Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Inleveren maar! scriptie
 • Delft summer
 • Ohja Ik ben officieel AFGESTUDEERD! Al twee weken plus eenhellip
 • Nog een beetje Luxemburg TBT
YouTube