Outfit: sunny turquoise

Precies een week geleden was het op vrijdag ineens heerlijk weer! Niet de hele tijd zonnig, maar wel vrij warm. In mijn diary van afgelopen maandag viel te lezen dat ik met vriendin Linda had afgesproken in Leiden. We waren hier allebei nog nooit echt geweest en het leek ons wel gezellig om voor onze vakanties even af te spreken! We maakten outfit foto’s, gingen lunchen en hebben daarna nog een beetje geshopt. Vandaag laat ik de outfit zien die ik die dag droeg (met in de hoofdrol mijn favoriete kleur: turquoise)!

Dit draag ik:

Top – Kruidvat
(ja echt waar, en ze zijn nu nog steeds te koop voor €5)
Broek – C&A
Sandaaltjes – Van Haren
Armbandjes – HEMA
Oorbellen – Kruidvat
Horloge – Guess

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op Outfit: sunny turquoise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
  • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
  • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
  • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
  • Gister in Agia Efimia Kefalonia  Greece
  • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
  • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
  • h e r f s t tree autumn
  • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
  • Oxford Street London
YouTube