Bij het zien van de eerste beelden van de Golden Infusion highligter van PUPA Milano was ik razend enthousiast. Dat zag er goed uit! Ik ben gek op highlighters en dit leek me echt een mooi exemplaar. Ik mailde PUPA terug, maar de highlighter was helaas niet meer op voorraad. Extra groot was de verrassing dus dat ik een paar dagen later alsnog de highlighter ontving! Ik ging er meteen mee aan de slag, en vandaag lees je mijn review! Is ‘ie echt zo geweldig als het lijkt?

Een mix van ultra glanzende parels zorgen voor een stralend resultaat. De Like a Doll Golden Infusion is een zachte poeder die de huid laat spreken door de juiste delen te accentueren. Door de weerkaatsing van licht zorgt de highlighter voor een stralende finish van de huid. De poeder heeft een zijdezachte textuur die makkelijk aan te brengen is op de huid en gemakkelijk te blenden is. De heerlijk geurende poeder kan ook perfect als bronzer gebruikt worden om diepte in het gezicht te creëren. (bron: PUPA)

De highlighter zit in een gouden doosje, een doosje dat ik al eerder zag bij de Like A Doll Compact Powder. Dit is overigens mijn favoriete poeder van dit moment! Ik was dus heel benieuwd naar dit product. Het doosje vind ik er mooi uit zien.

Binnenin zit het poederdoosje zelf, ook deze ziet er nagenoeg hetzelfde uit als de compact powder. Deze is alleen goud van kleur, erg mooi! De highlighter bestaat in de kleuren Gold en Bronze, ik heb zelf de gouden versie.

Er zit een spiegeltje in, dat vind ik erg handig. Ik gebruik dit soort spiegeltjes vaak als ik oogmake-up aanbreng bijvoorbeeld. De highlighter zelf behoeft geen uitleg toch? KIJK DAN! ♥ Ik vind het er geweldig uitzien. De highlighter is goudkleurig met een fijne shimmer.

So far, so good.

Ik heb geprobeerd de highlighter goed vast te leggen op camera, maar dat was niet zo eenvoudig. Beter dan dit wordt het helaas niet, want op mijn gezicht krijg ik het gewoon niet goed gefotografeerd. Ook op mijn hand zie je het niet goed, de shimmer is daar te fijn voor. Gelukkig is op bovenstaande foto wel te zien hoe goed de highlighter is qua pigment.

Het effect op mijn gezicht vind ik erg mooi: ik zie duidelijk een mooie gouden gloed. Kissed by the sun! Het is jammer dat ik het effect niet goed heb kunnen vastleggen, hopelijk hebben jullie wel een idee van hoe het er uitziet. Het resultaat vind ik erg mooi. Volgens PUPA is dit ‘een prachtig gouden gloed’, en daar ben ik het zeker mee eens.

Conclusie

Ik ben fan van de PUPA Milano Like A Doll Golden Infusion highlighter! Het doosje vind ik prachtig, de highlighter zelf is mooi en de swatch liegt er niet om. Als je van een subtiele gouden glans op je gezicht houdt is dit zeker een product voor jou! De prijs is wat aan de hoge kant, het is natuurlijk aan jou of je dat voor deze mooie highlighter over hebt.

De PUPA Milano Like A Doll Golden Infusion highlighter is verkrijgbaar in twee tinten: Gold en Bronze. De highlighter kost € 24,75, de verkooppunten vind je op  de website.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.