Ongeveer een jaar geleden kwam The Boyfriend Tag online, die ik samen met mijn vriend invulde. Blijkbaar viel dit bij jullie in de smaak, want er kwamen leuke reacties op! Vandaag weer een tag met mijn vriend, namelijk The Boyfriend Travel Tag. Een tag over reizen leek me wel leuk zo in deze tijd van het jaar! Helemaal leuk omdat we op dit moment samen op Mallorca zijn. Zou hij alles over mij weten als het om reizen gaat…?

Aan welk land heeft ze haar hart verloren?

E: Amerika? Denk ik?
M: Ik zou er heel graag eens heen willen (roadtrippen), maar voor nu is het denk ik toch Portugal! Ik ben er drie jaar op rij geweest en vooral de Algarve vind ik prachtig.
E: Ah, ja dat dacht ik al ja.

Hoe reist ze het liefst naar de plek van bestemming?

E: Vliegtuig.
M: Klopt! Al vind ik het ook geen ramp om met de trein te reizen.
E: Want je hebt een hekel aan lange afstanden autorijden.

Noem een land waar ze nooit naartoe zou willen?

E: Nooit? *denkt lang na* Somalië? Haha.
M: Ehh haha, daar zou ik inderdaad niet per se heen hoeven inderdaad. Verder trekken landen als Thailand en Australië me ook niet echt.

Wat is de mooiste plek die ze ooit bezocht heeft?

E: Op een strand in Portugal, waar je foto’s hebt gemaakt met je zusje.
M: Dat klopt wel ja, dat was supermooi! Ook het meest zuid-westelijke puntje van Europa (Portugal ook) vond ik ook heel mooi.

In Albufeira, Portugal

Wat voor type reiziger is ze? Strandganger, backpacker, ontdekker of luxepaard?

E: Luxepaard. Hahaha.
M: Waarom?
E: Je houdt van een vakantie met alles erop en eraan. Maar zo ben ik zelf ook, op vakantie moet je jezelf verwennen en genieten. Anders is het geen vakantie naar mijn mening.
M: Daar ben ik het inderdaad mee eens. Ik ben voornamelijk luxepaard en strandganger, maar zie mezelf ook wel een beetje als ontdekker. Op reis wil ik ook de cultuur ontdekken en mooie plekken bezoeken.

Welk land staat bovenaan haar wensenlijstje?

E: Amerika.
M: Klopt! Ik zou heel graag eens naar The States willen gaan. Maar ook Zuid Afrika, Egypte, Rusland, Zweden en Ierland zou ik graag eens bezoeken.

Is ze een planner of beslist ze op het laatste moment?

E: Hah, planner! Om te beginnen doet ze alles met Wunderlist en verder ze plant alles graag van te voren, zodat ze weet waar ze aan toe is.
M: Dat klopt ook al! Ik houd er helemaal niet van om dingen op het laatste moment te regelen, ik doe dat liever ruim van tevoren. Voor onze vakantie naar Mallorca heb ik bijvoorbeeld een week van tevoren al een inpaklijstje voor mezelf gemaakt (omdat ik er zoveel zin in had, haha).

Waar heeft ze het lekkerste gegeten?

E: Dat is een moeilijke. De saté bij de Bonte Haas (restaurant)? Dat is mij in ieder geval bijgebleven haha. En ik weet dat jij een satéliefhebber bent dus ik denk dat jij dat het lekkerste vond.
M: Klopt! Alleen was dat gewoon in Nederland, haha. In het buitenland heb ik lekker gegeten in Duitsland, Portugal en Bulgarije.

Wat was haar mooiste reismoment?

E: Toen ze naar de sportschool ging een paar jaar geleden. Mij ontmoeten.
M: Haha, leuk hoor. :’)
E: Ik denk de treinreis naar Keulen samen.
M: Ja dat was wel heel gezellig ja. ♥ Net als Keulen zelf rond de Kerst.

Kerstmarkt in Keulen

Wat zal ze nooit vergeten mee te nemen op reis?

E: Make-up. En een joggingbroek.
M: Hahaha, dat klopt inderdaad. Maar make-up is gewoon te koop, dus als ik het zou vergeten is het ook weer geen ramp. Al zou ik het wel onhandig vinden.

Wat was haar minst leuke reiservaring?

E: Dat kan ik alleen maar uit verhalen vertellen. Dat jij met je gezin vroeger met de auto op vakantie ging en dat je met z’n drieën op de achterbank zat.
M: Ehm ja, maar het ergste was nog wel de file in 2010 toen we terugreden uit Italië. We stonden toen zo’n zes uur in de file met 30 graden en een niet-werkende airco. Dat was echt horrible.
E: Ohja, dat wist ik niet meer. Dat is wel vervelend ja.

~~~

Tot zover deze tag! Ik vind dat mijn vriend nog best veel antwoorden wist, ook al heb ik met hem nog niet zoveel gereisd! Neem deze tag vooral over als je het leuk vindt en laat het me weten als ‘ie online staat. :-) Fijne dag!

Bron eerste foto