Update Wenkbrauw Routine

Eergisteren kon je mijn review over de Anastasia Dip Brow Pomade al lezen, en vandaag zie je het product in actie in bovenstaande video! Ik laat namelijk zien hoe ik mijn wenkbrauwen op dit moment bijteken. Vind je mijn video’s leuk? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal. Enjoy!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Ik ben Melissa en ik schrijf hier over beauty, make-up, mijn leven & nog veel meer.

Instagram
 • Deze bruschetta verdient een Instagram post food Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Inleveren maar! scriptie
 • Delft summer
 • Ohja Ik ben officieel AFGESTUDEERD! Al twee weken plus eenhellip
 • Nog een beetje Luxemburg TBT
YouTube