Goedemorgen! Na een paar weken geen diary op maandag is het weer tijd om jullie een kijkje in mijn leven te geven. Ik laat je zien wat ik afgelopen week deed! Ik blogde, werkte, sportte en genoot van het lekkere weer. Helaas werd ik halverwege ziek, máár de week eindigde leuk met onder andere een bioscoop bezoekje, festival en een boottochtje Kijk mee!

♦ Op zaterdag kwamen we terug van vakantie en na een paar weken wat ongezonder eten moest de knop weer even om bij mij. Gelukkig was die snel om, wat resulteerde in dit gezonde ontbijtje. :-) Havermout met aardbeien, amandelschaafsel en gebroken lijnzaadjes.

♦ Het was ook tijd om de BBG van Kayla Itsines weer op te pakken. Ik besloot opnieuw te beginnen met de guide, meer daarover in een update komende week! Het was erg warm buiten dus ik besloot om buiten te trainen. Het viel nog niet helemaal mee na een tijd lang niks doen!

♦ ’s Middags even naar het dorp fietsen, het was heerlijk weer! Daarna zat ik nog even in de tuin om wat extra zonnestraaltjes mee te pikken. Van mij mag het altijd dit weer zijn.

♦ ’s Avonds maakte ik met mijn moeder een frisse tonijnsalade van volkoren pasta, sla, tonijn, appel, ui, crème fraiche en een beetje mayonaise. Heerlijk!

♦ Dinsdag moest een van mijn katten naar de dierenarts voor een implantaat injectie. Hij maakt teveel testosteron aan (terwijl hij gecastreerd is..) wat resulteert in vechten en onhandelbaar gedrag. Hij had al eerder zo’n prik gehad en dat hielp toen goed! Hij vond het alleen niet zo leuk.

♦ Ik dook de sportschool in voor een LISS training: 35 minuten powerwalken op de loopband.

♦ Deze pyjamabroek heb ik helemaal ontdekt en draag ik het liefst als ik thuis ben! Ik kocht hem twee jaar geleden bij Primark.

♦ Lekker Christina Aguilera op de achtergrond tijdens het bloggen. Ik vind haar album Back To Basics veruit het beste!

♦ Woensdag stond ik 6:15 uur op om te gaan werken. Ik werd wakker met keelpijn, maar dacht dat het wel weg zou trekken. Dus niet! In de loop van de ochtend werd het steeds erger en op een bepaald moment deed zelfs praten erg veel zeer. Ik nam twee paracetamol en ben toen verder gaan werken tot 15.00 uur.

♦ Gelukkig mocht ik een computerklusje doen, beter dan in de schuur werken! Vond ik echt even fijn.

♦ Dat Simba lui is, is algemeen bekend, maar in deze houding had ik hem nog nooit zien liggen. Haha! Gek beest is het ook. Groot is ‘ie hè? Ik hoor vaak dat mensen hem zo groot vinden, en eigenlijk is hij dat ook wel. Ik ben er zelf alleen aan gewend.

♦ ’s Avonds knapte ik gelukkig wat op en ging ik langs m’n vriend. Mijn auto gaf gewoon 28 graden aan! Heerlijk. We keken de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Under The Dome en snapte er niks van, haha.

♦ Donderdag zou ik ook gaan werken, maar ik werd wederom wakker met keelpijn en daarbij ook oorpijn. Ik voelde erg belabberd, dus ik kon helaas weer niet werken. Ik wilde even langs de dokter (om te kijken of het geen ontsteking zou zijn), maar mijn dokter was op vakantie en de vervangende praktijk was niet te bereiken.

♦ Ik voelde me echt blegh en had ook nergens echt zin in. ’s Middags ging ik even in de tuin zitten, want van alleen maar binnen zitten werd ook niet echt blij.

♦ Schaaltje aardbeien voor de vitamientjes. En een beetje kwark er doorheen, lekker!

♦ Op vrijdag kon ik terecht bij de dokter, dus daar ging ik maar even heen. Uiteindelijk had ik gelukkig geen keel- of oorontsteking, maar een virusje. Rust nemen en uitzieken was het advies. Ik baalde want het duurde me allemaal al veel te lang. ;-)

♦ Het was alweer zulk lekker weer. ♥ Ik houd van zomeravonden, maar net zoveel van zomerochtenden. Heerlijk als het zonnetje al vroeg schijnt.

♦ Als lunch bakte ik banaan-ei-havermout pannenkoekjes, natuurlijk met kwark en fruit. Ik had het al ongeveer een maand niet gegeten, veel te lang natuurlijk. ;-)

♦ Halverwege de dag knapte ik wat op, dus ik maakte meteen een to-do-lijstje. Na een dag niks gedaan te hebben wilde ik wel weer even wat dóen. En het lukte aardig zoals te zien is.

♦ Mijn vriend en ik hadden eerder die week al afgesproken om naar de bioscoop te gaan, en omdat ik me beter voelde besloten we gewoon te gaan. Ook namen we EINDELIJK een Pathé Unlimited pas, omdat we in het najaar best vaak naar de bioscoop gaan. Er moest ook een foto gemaakt worden en er rolde ineens een achtergrondscherm naar beneden. Hilarisch vond ik wel.

♦ We waren behoorlijk vroeg dus we dronken vooraf nog een drankje op een terrasje in Delft.

♦ Daarna naar Fantastic Four, die was net een dag uit! We vonden hem allebei heel erg gaaf. Aanrader.

♦ Zaterdagochtend kon ik thuiswerken, dus dat deed ik dan ook. Kat Simba hielp wel even mee.

♦ Kwark met zelfgemaakte granola en frambozen. So gooood <3

♦ Daarna was het tijd voor Waterpop! Ik had er de hele week al zin in gehad en gelukkig voelde ik me vrij goed. Het was wederom top weer!

♦ Met vriendinnetje Linda! We hadden elkaar even niet gezien vanwege onze vakanties dus ik vond het weer erg gezellig om elkaar te spreken.

♦ Tussendoor gingen we barbecueën met vrienden. Lekker! Daarna gingen we nog even terug naar Waterpop en bleven we tot het einde. Een erg gezellige dag!

♦ Op zondag stond er weer wat leuks op de planning, namelijk varen door het Westland. Mijn moeder kreeg dit idee eerder die week en dus stonden we om 12.00 uur klaar om te vertrekken. We hadden dit bootje gehuurd.

♦ Hello! We hadden top weer en ik vond het heel leuk om het Westland eens van een andere kant te zien!

♦ Tot slot nog even mijn nagels op dit moment, want die zijn na een paar weken weer fresh gelakt. Dit is een lichtroze kleurtje van Sally Hansen. Er komt snel een blogpost over online!

~~~

Tot zover mijn week. Het begon lekker sportief, werd halverwege wat saaier vanwege het ziek-zijn, maar gelukkig maakte het weekend dit weer goed. Ik ben vooral erg blij geweest met het mooie weer, daar word ik altijd zo vrolijk van! En vooral het weekend was heel leuk. ♥

Komende week is mijn laatste weekje vakantie, want daarna begin ik met mijn stage! Spannend, maar ik heb er ook zin in. Komende week wil ik veel gaan werken omdat dit deze week niet gelukt was, en ik wil ook meer gaan sporten. Morgen staat er een kappersbezoekje gepland, want ik ben mijn lichte haar zat. Ik ben erg benieuwd hoe het gaat worden! Eind deze week is het Lierse Feestweek, dus daar ga ik uiteraard ook wel even heen. Het belooft dus een drukke week te worden!

Hoe was jouw week?