Welkom bij een nieuw diary vol met foto’s van afgelopen week. Ik moet eerlijk bekennen dat ik helemaal geen tijd heb gehad om te bloggen, omdat ik begonnen ben met mijn stage. Ik had meerdere blogposts ingepland, maar ik kreeg ze niet op tijd af. Hopelijk wordt dat snel beter, want ik heb het bloggen zeker gemist! Anyway, kijk lekker mee naar wat ik afgelopen week deed.

♦ Maandag begon ik dus met mijn eerste stagedag! Ik vond het erg spannend, maar ik was ook heel benieuwd. Ik werd om 9 uur verwacht en kon gelijk aanschuiven bij een overleg, wat ik meteen interessant vond. Natuurlijk begreep ik niet alles, maar het was in elk geval leerzaam. Net zoals de rest van de dag trouwens!

♦ ’s Avonds was ik erg moe, vooral geestelijk! Er komt natuurlijk zoveel op je af. Ik had enorme trek in kwark met granola en frambozen, en omdat we geen granola meer hadden ging ik het maar even maken. Heerlijk!

♦ De volgende ochtend was het baggerweer. Lees: koud en nat. Blegh! Ik besloot met de auto naar stage te gaan, maar er moest eerst even getankt worden.

♦ Er lag nog een restje couscoussalade in de koelkast van de zondag ervoor, dus die nam ik lekker mee voor tijdens de lunch! Dit bakje is van Sistema (en is stiekem van mijn zusje) en heel handig voor salades. :-)

♦ Dit is mijn plek op stage! Ze werken met flexplekken dus ik zit niet elke dag aan hetzelfde bureau, maar als het even kan pak ik dezelfde plek. ;-) En ja, je ziet Facebook op het scherm, omdat ik onder andere een Facebook pagina mag bijhouden!

♦ Mijn sportschool zit praktisch tegenover mijn stage-adresje, dus het leek me handig om lekker vaak te sporten na een werkdag. Even wennen (ik was hier al behoorlijk gaar haha), maar wel een goed plan al zeg ik het zelf. Dit nieuwe shirtje is trouwens favoriet en van H&M!

♦ ’s Avonds kreeg mijn bed een nieuw dekbed. Heerlijk om daarna in een fris bedje te slapen! Ik vind dit dekbed superleuk, matcht mooi met mijn grijze laminaatvloer.

♦ De volgende dag op stage had ik een lekker tussendoortje meegenomen! Magere kwark met aardbeien en zelfgemaakte granola. Gezond en ook nog eens lekker vullend. Deze handige beker komt van Xenos.

♦ Woensdag kwam ik ontzettend moe thuis van stage, mede omdat ik niet goed had geslapen. Ik voelde me echt een zombie! ’s Avonds kwam mijn vriend langs om te relaxen en serie te kijken. Ook bestelden we voor het eerst bioscoopkaartjes met onze Pathé pasjes!

♦ De volgende ochtend lekker op het fietsje naar stage. Het was heerlijk weer en ik voelde me ook wat fitter.

♦ Omdat het zulk lekker weer was ging ik in mijn pauze even het dorp in. Ik had nog honger dus ik kocht een lekkere Breaker!

♦ ZON <3 Eindelijk. Ik dacht even dat het herfst was aan het begin van de week, omdat het zulk slecht weer was en maar bleef regenen. Gelukkig werd het beter.

♦ ’s Avonds gingen mijn vriend en ik dus naar Ted 2. Ik vond het weer een hilarische film! Zulke (soms grove en) slechte humor dat het gewoon grappig is. Haha!

♦ Vrijdag was ik lekker vrij van stage (ik moet per week 32 uur maken). Ik begon de dag in de sportschool, want ik zou een nieuw fitness schema krijgen. Het was ZWAAR!

♦ Mijn moeder had carpaccio gehaald, dus dat at ik lekker op een meergranenbol.

♦ Simba zit graag in de tuin. Niet per se om te jagen, meer gewoon om lekker te chillen. Hij ligt vaak in een van de stoelen (vooral als er kussentjes in zitten), maar nu vond ik hem midden op de tafel. Zo’n gekke plek! Hij keek een beetje sipjes, vinden jullie ook niet?

♦ Afgelopen week was er feestweek hier in het Westland, dus daar ging ik ’s avonds heen met vriendinnetjes Linda en Iris. We stonden uiteindelijk bijna de hele avond bij dit podium, waar het erg gezellig was.

♦ But first: lemme take a selfie!

♦ Zaterdag vierden mijn nichtjes hun verjaardag, omdat ze onlangs 8 en 5 geworden waren. Ik deed mijn MAC Viva Glam Miley lipstick weer eens op, dat was alweer een tijd geleden.

♦ Er was een échte Frozen taart! Die wil ik ook wel voor mijn verjaardag. ;-)

♦ Eenmaal weer thuis stoken we de barbecue maar weer eens aan. Het was heerlijk weer!

♦ ’s Avonds weer even naar de feestweek! Dit keer samen met m’n vriend. We kwamen veel bekenden tegen en dat is natuurlijk altijd leuk. Op het plein draaide 538. Leuke muziek vond ik!

xx

Hoe was jouw week?