Het heeft even geduurd, maar hier ben ik weer met een nieuwe Kayla Itsines BBG update! De laatste update dateerde van juni, dus het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe. Ik heb deze keer goed en slecht nieuws. Lees snel verder voor een toelichting!

Laat ik beginnen met het slechte nieuws. Het slechte nieuws is namelijk dat ik na zeven weken gestopt ben met trainen. Ik ging op vakantie naar Mallorca voor tien dagen, maar de week daarvoor was de motivatie al wat minder. Dat had vooral te maken met een dipje en andere bezigheden, zoals werken. Mijn prioriteiten lagen gewoon even anders.

In Mallorca had ik sowieso geen zin om te gaan trainen. Natuurlijk vond ik het zonde om in die periode te stoppen met de BBG, maar ik vond vakantievieren en relaxen met mijn vriend op dat moment belangrijker.

Het was de bedoeling om na Mallorca de laatste week van de guide waar ik gebleven was, opnieuw te doen. Daar is het echter niet van gekomen. Ik kon het een week lang gewoon écht niet opbrengen om te sporten. Daarna heb ik de sportschool wel een aantal keer bezocht, maar de guide liet ik liggen. Na twee weken ging ik wéér op vakantie (#thuglife, I know ;-)) en lag het sporten wéér stil. Ik merkte dat duidelijk aan mijn lichaam! Na een lange tijd zes dagen per week sporten naar helemaal niets is natuurlijk nogal wat.

Het goede nieuws is: ik ben weer vol goede moed begonnen! Ik herinnerde me maar al te goed hoe fijn het was om strakker in mijn vel te zitten en om me fit en voldaan te voelen na elke workout. En dus begon ik opnieuw. Vorige week maandag om precies te zijn. Ik stond op tijd op, en na een ontbijtje was het tijd om te beginnen. Ik ging eerst 20 minuten op de hometrainer fietsen, en deed daarna de eerste workout van week 1. Dat viel helaas pittig tegen! Het was vorige week erg warm buiten en ik had natuurlijk wekenlang niets gedaan, dus ik had wel weer even moeite met de jumping squats, burpees en walking lunges. Uiteraard heb ik de workout wel afgemaakt. :-)

Helaas werd ik halverwege de week ziek en heb ik niet heel week 1 kunnen afmaken. Om die reden doe ik het deze week opnieuw. En nu écht. :-) Ik heb wel echt mezelf bij elkaar moeten rapen om weer te gaan beginnen, maar het is gelukt. Nu nog volhouden natuurlijk!

Ik zal de komende weken denk ik niet heel regelmatig updaten over mijn BBG journey, omdat jullie alles over de eerste paar weken al hebben kunnen lezen. Bekijk hier update 1, update 2 en update 3. Mocht ik behoefte hebben om één en ander te delen zal er een blogpost online komen, maar wanneer dat is weet ik nog niet. ;-)

Zijn er meer mensen die bezig zijn met de BBG?