Ja hoor, daar is mijn favoriete make-upmerk weer met een nieuwe collectie. Ik houd de nieuwe collecties van Kiko nauwlettend in de gaten en deel deze graag met jullie, omdat ik vind dat het prachtige producten zijn voor mooie prijsjes! Gelukkig is het merk inmiddels wat beter te verkrijgen met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen en Rotterdam. Kijk mee naar de Rebel Romantic collectie: een vrouwelijke collectie met een romantisch en rebels tintje.

Perfecting Bronzer

Deze bronzer is een terra-bronzer met perfectionerende poeder om de huid te egaliseren en een licht gebruind effect te geven. De roze en lila tinten geven een mat-glanzend effect. De Perfecting Bronzer heeft een lichte geur van wilde roos en is verkrijgbaar in 2 kleuren: 01 Light to Medium en 02 Medium to Dark. De bronzer kost €12,90.

Rebel Bouncy Blush

Dit is een blush met een nieuwe formule en matglanzend effect.De blush zorgt voor een natuurlijk effect en bevat volgens Kiko veel pigment! Verkrijgbaar in vier kleuren: 01 Velvety Peach, 02 Adorable Pink, 03 Treasure Rose en 04 Passion Red Wine. De blush kost €9,90.

Contouring Pencil Set

Deze set bevat twee producten om je gezicht mee te contouren, namelijk een sculpting bronzer-potlood en een highlighter-potlood. Het donkere sculpting bronzer-potlood benadrukt de contouren van het gezicht. De highlighter zorgt voor gerichte lichtpunten in het gezicht. Volgens Kiko geven deze producten een zijdezacht gevoel door de crème. Verkrijgbaar in twee kleuren: 01 Light to Medium en 02 Medium to Dark. De contouring set kost €9,90.

Reckless Spirit Eyeshadow Palette

Dit oogschaduwpalette met vier kleuren compacte oogschaduw heeft matte finish die droog of nat te gebruiken is. Ieder palet bevat een lichte kleur, twee medium kleuren en een donkere kleur. Volgens Kiko is de oogschaduw zeer intens! Handig: aan de binnenkant van het doosje zit een spiegeltje. Verkrijgbaar in 4 kleuren: 01 Harmonious Beige, 02 Fiery Rose, 03 Wonderful Mauve en 04 Romantic Green. Het oogschaduwpalette kost €12,90.

Contour Definition Eyeliner and Kajal

Dit is een oogpotlood met een zachte en gladde textuur voor een intens lijntje met matte finish. De kleur zou lekker lang moeten blijven zitten! Dankzij de handige puntenslijper op de onderkant van het potlood wordt slijpen erg makkelijk. Verkrijgbaar in zes kleuren: 01 Darling Butter, 02 Cuddly Marsala, 03 Warrior Violet, 04 Amazon Blue, 05 Splendid Emerald en 06 Black. Dit oogpotlood kost €5,90.

Liquid Intense Eyeliner

Dan een vloeibare eyeliner met glanzende finish. Volgens Kiko glijdt de textuur makkelijk over het ooglid voor een mooi lijntje, van dun en precies tot dikker en intenser. Het lijntje blijft onveranderd zitten en loopt niet uit. De precisie-pen maakt het aanbrengen nog makkelijker en sneller. Verkrijgbaar in vier kleuren: 01 Brown, 02 Purple, 03 Blue en 04 Black. De vloeibare eyeliner kost €6,90.

Metallic Shine Eyeshadow

Oogschaduw mag natuurlijk ook niet ontbreken! Dit is een crème-oogschaduw in poedervorm met metallic effect. Het product bevat was en oliën die de pareltjes en de pigmenten benadrukken en een long lasting effect garanderen. Verkrijgbaar in 6 kleuren: 01 Superb Beige, 02 Absolutely Rose, 03 Strong Chocolate, 04 Mysterious Sapphire, 05 Charming Sage en 06 Dynamic Taupe. De oogschaduw kost €6,90.

Intensely Lavish Lipstick

Dit is een crème lipstick die volgens Kiko voor een intense en glanzende kleur zorgt. De formule bevat extract van orchidee, corn oil en gotu kola. Verkrijgbaar in zes kleuren: 01 Lusty Peony, 02 Pretty Mauve, 03 Luscious Red, 04 Mild Sangria, 05 Heavy Cherry en 06 Melodious Wine. De lipstick kost €6,90.

Intensely Lavish Lip Pencil

Dan een lang houdend lipppotlood met volle kleur om de lipcontour te benadrukken met een nauwkeurig lijntje, of natuurlijk om de lippen mee in te kleuren. De samenstelling houdt lang en zorgt ervoor dat lipgloss en lippenstift beter blijven zitten. Verkrijgbaar in zes kleuren die passen bij de tinten van Intensely Lavish Lipstick: 01 Lusty Peony, 02 Pretty Mauve, 03 Luscious Red, 04 Mild Sangria, 05 Heavy Cherry en 06 Melodious Wine. Het lippotlood kost 4,90.

Face brush, mirror & pochette

Deze duo gezichtskwast bevat synthetische haren. De kant met langere haren is ideaal voor het aanbrengen van bijvoorbeeld bronzer. De kant met kortere haartjes is handig voor het aanbrengen van blushes, zowel in poeder- als crèmevorm. De duo kwast kost €13,90. In de collectie zit ook een spiegeltje, handig voor onderweg bijvoorbeeld! Deze kost €5,90. Een andere accessoire is een chique make-uptasje (20x12cm) om cadeau te doen of om beautyproducten in mee te nemen. Deze kost €7,90.

Glowing Potion Serum & Eyes Potion Eye Serum

Tot slot twee sera: een gezichtsserum en een oogserum. Het gezichtsserum bevat hyaluronzuur en maakt de huid stralender, gehydrateerder en egaal. Volgens Kiko is dit serum ideaal als make-upbasis. Dit serum kost €13,90. Het oogserum heeft een highlightend sculpting-effect. De formule is verrijkt met een complex van actieve bestanddelen die wallen, kringen en ouderdomsverschijnselen helpen te camoufleren. Deze kost €10,90.

~~~

De Kiko Milano Rebel Romantic collectie ligt nu in de winkels en is ook online te koop! Ik vind het zelf een prachtige collectie, vooral de verpakkingen zien er geweldig uit. Ik overweeg zelf om de Contouring Pencil Set aan te schaffen en de bronzer. De accessoires vind ik er ook heel mooi uitzien!

Wat vind jij van deze nieuwe collectie van Kiko?