Vandaag de dag kiest men steeds vaker voor een digitale agenda, maar ikzelf geef nog steeds de voorkeur aan een papieren exemplaar. Ik heb het dan over schoolagenda’s hè, want ik ben nog steeds student. ;-) De beste agenda’s vind je wat mij betreft bij HEMA! Ik koop ze daar al een aantal jaar op rij en ik ben keer op keer erg tevreden. Onlangs kocht ik er weer eentje. Ik vind hem weer erg mooi en daarom deel ik graag deze tip!

Vorig jaar kocht ik voor het eerst een ringband agenda. Het leek me nooit zo praktisch (ik zag de ringband al stuk gaan tussen de zware boeken in mijn tas), maar ik moet zeggen dat hij dit alles aardig heeft doorstaan. En waar ik vroeger bij wijze van spreken uren voor het schap met agenda’s kon staan, was de keuze vrij snel gemaakt. Van HEMA, met ringband, in zonnige kleurtjes.

Het formaat is wat kleiner dan die van vorig jaar. Een prima formaatje vind ik zelf. De voorkant is kleurrijk met zomerse tinten. Ik werd er meteen vrolijk van! Dat kan ik in de wintermaanden meestal wel gebruiken. ;-)

De binnenkant is  -zoals ik gewend ben van HEMA- overzichtelijk en clean. En lekker roze! Weer eens wat anders dan het standaard zwart of grijs.

Zoek je nog een basic maar vrolijke schoolagenda voor komend schooljaar, kijk dan zeker even bij HEMA! #nospon Ze hebben er écht leuke en betaalbare agenda’s in verschillende soorten en maten.

Waar koop jij je agenda? Of ben jij helemaal modern met een digitaal exemplaar?