De laatste week van juli heb ik doorgebracht in Slowakije. Ik was er nog nooit geweest en vond het daarom erg interessant om dit -voor mij vrij onbekende- land te bezoeken. Tijdens een shoptripje spotte ik behoorlijk wat winkels die wij in Nederland niet kennen. Altijd leuk wat mij betreft! Ik ging natuurlijk niet met lege handen weer terug naar Nederland. Vandaag laat ik zien wat ik gekocht heb! Kijk je mee?

Kleding

T-shirt / Terranova
Geloven jullie mij als ik vertel dat ik dit t-shirt voor drie euro gekocht heb? Het is echt waar! Terranova is een van oorsprong Italiaanse winkelketen met vestigingen over de hele wereld. Ik had er zelf nog nooit van gehoord, en ik was blij verrast toen ik de winkel in liep. Ze hadden leuke dingen! Dit t-shirt leek me leuk op een spijkerbroek.

T-shirt / Terranova
Ook deze shirts komen van Terranova, wederom voor een bijzonder lage prijs. Twee euro betaalde ik voor elk shirt. In eerste instantie wilde ik alleen de zwarte variant kopen, maar later leek de witte me toch ook wel aardig. En voor zo weinig geld kon ik het natuurlijk niet laten. Uiteindelijk rekende ik slechts zeven euro af. :-)

Jeans / C&A
Enige tijd geleden kwam ik tot de conclusie dat ik best weinig broeken heb die ik daadwerkelijk draag. Tijd voor wat nieuws dus! Bij C&A hadden ze van die jeans/leggings in verschillende kleuren, dus ik besloot wat te passen. Uiteindelijk is het deze kleur geworden. Ik heb een soortgelijke broek, maar daar zitten gaten in. Omdat dit niet voor elke gelegenheid geschikt is heb ik er nu dus eentje die wat netter is!

Make-up

Vamp! Waterproof Eyeliner / PUPA
In het stadje Banská Bystrica zat een groot winkelcentrum met een vestiging van PUPA Milano! Voor zover ik weet heeft PUPA geen vestigingen in Nederland (het merk wordt vooral bij drogisterijen en schoonheidssalons verkocht) dus ik wilde daar wel even kijken natuurlijk. Mijn oog viel als eerst op een blauwgekleurde eyeliner, de Vamp! Waterproof eyeliner. Ik heb deze eyeliners al in andere kleuren (review en review) maar deze blauwe kleur leek mij ook wel wat!

Vamp! Maxi Eyeliner / PUPA
In de sale vond ik nog een eyeliner, namelijk de Vamp! Maxi Eyeliner. Dit is een eyeliner die er uit ziet als een marker stift. Mijn interesse was gewekt en dus nam ik ‘m mee!

True Lips Lipliner / PUPA
Tijdens het swatchen vond ik een lipliner in een kleur die me erg aansprak, namelijk fuchsia roze. De lipliner zag er op het eerste gezicht ook behoorlijk mat uit, dat vind ik altijd erg mooi! Om die reden besloot ik ook deze mee te nemen.

Diamond Dust nagellak / PUPA
Als laatst kocht ik bij PUPA twee nagellakken, deze waren ook afgeprijsd. Het zijn Diamond Dust nagellakken uit een eerdere limited edition. De lakjes zijn verrijkt met speciale glitter en multireflecterende parels voor een 3D effect. Ik heb stiekem al meer dan genoeg glitternagellak, maar ik besloot een uitzondering te maken. Deze twee kleurtjes moest ik hebben!

Miracle Gel nagellak / Sally Hansen
Bij de drogisterij DM (die ook in Duitsland zit) viel mijn oog op de Miracle Gel nagellakjes van Sally Hansen. Ik heb al een kleur in mijn bezit (review), een donkerblauwe, maar een wat meer naturel kleurtje leek me ook wel wat. Ik ging voor de kleur ‘Pink Cadillaquer’, een lichtroze tint. :-)

~~~

Tot zover deze shoplog met mijn aankoopjes in Slowakije. Ik heb me nog best weten in te houden vind ik, maar heb toch leuke dingen gescoord. Van de Vamp! Maxi Eyeliner van PUPA komt sowieso een review van, en waarschijnlijk ga ik de roze nagellak van Sally Hansen ook nog swatchen. Laat het weten als je van een ander product een review wil zien!