Sally Hansen Miracle Gel – Pink Cadillaquer

In november vorig jaar schreef ik vrolijk over de Sally Hansen Miracle Gel die ik had getest. Jullie zagen een kobaltblauwe kleur voorbij komen, en er viel te lezen dat ik erg positief was over de gellak-zonder-lamp. Toch kocht ik in de daaropvolgende maanden geen nieuwe kleuren. Tot ik in Slowakije voor het schap stond en een lief roze kleurtje me erg aantrok. Ik besloot ‘m mee te nemen, en eenmaal thuis lakte ik mijn nagels ermee! Kijk mee naar deze mooie kleur.

Even het geheugen opfrissen: wat was de Miracle Gel van Sally Hansen nou precies? Nou, het is een systeem waarbij je jezelf van gelnagels kunt voorzien, zonder een UV-lamp te gebruiken. De Miracle Gel methode van Sally Hansen werkt als volgt: je brengt twee laagjes van een kleur naar keuze aan (er zijn 48 kleuren te koop), en vervolgens breng je een laagje van de speciale gel topcoat aan. Even laten uitharden, en klaar zijn je gelnagels. De gel topcoat hardt uit door daglicht, wat er dus voor zorgt dat je geen lamp nodig hebt.

De kleur die ik heb heet 170: Pink Cadillaquer. Een lief roze kleurtje dat mij meteen aansprak. Net zoals de overige Miracle Gel lakken bevat ook dit flesje 15 ml nagellak, wat een behoorlijke hoeveelheid is! Je kan hier zeker heel lang mee doen. Ik kocht deze lak voor ongeveer 10 euro bij drogisterij DM in Slowakije.

Het lakken ging prima met dit kleurtje! Eigenlijk precies zoals de andere kleur. Het kwastje is wat breder waardoor je in een paar vegen je nagels al voorziet van een mooi kleurtje. Wel heb ik drie laagjes aan moeten brengen, omdat de kleur niet direct goed dekte. Na twee laagjes zag ik nog wat oneffenheden, dus vandaar het derde laagje. Na drie laagjes is de kleur mooi effen!

Hierna heb ik de speciale Miracle Gel topcoat aangebracht, precies zoals de bedoeling is. Mijn nagels gingen hier mooi van glanzen! Ook waren ze al vrij snel droog, omdat de lak uithardt door UV-licht. Uiteindelijk bleef de gellak 6 dagen mooi zitten, daarna kreeg ik wat chips. Op dag 7 heb ik het er uiteindelijk af gehaald. Een prima score als je het mij vraagt! Ik ben zeker van plan om nog meer kleuren aan te schaffen. :-)

De Miracle Gel behoort tot het vaste assortiment van Sally Hansen en is te koop bij onder andere Etos en Ici Paris XL! De gewone lak en topcoat kosten allebei € 11,00 per stuk.

Heb jij al ervaring met de Sally Hansen Miracle Gel nagellak?

GERELATEERDE ARTIKELEN

Één reactie op Sally Hansen Miracle Gel – Pink Cadillaquer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
 • h e r f s t tree autumn
 • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
 • Oxford Street London
 • Nog eentje dan London OxfordStreet
YouTube