Officieel is het nog geen herfst, maar voor mijn gevoel was het dat de laatste dagen wel. In mei liet ik nog een zonnige summer wishlist zien, maar vandaag is het tijd om mijn autumn wishlist te delen. Ik heb weer wat dingetjes opgezocht die ik graag wil hebben, kijk je mee?

1. Shepherd pantoffels

Oh yeah, kom maar door met die Shepherd pantoffels! In de wintermaanden kan ik echt niet zonder. Ik heb een paar liggen, maar die gaan al drie winters mee en zijn aan vervanging toe. Ik kocht ze ooit in de sale en was dus relatief goedkoop uit. Ik vind ze namelijk best prijzig, je betaalt al snel rond de €60 voor deze pantoffels Toch zou ik ze weer graag willen hebben! Nog even over nadenken maar. :-)

2. Zwarte laarzen

Vorig jaar liet ik nog mijn toen nieuwe studded boots zien, en tot de dag van vandaag ben ik daar heel blij mee. Ik draag ze graag en ze staan mooi! Toch wil ik nu graag nieuwe, maar dan zonder een al te hoge hak, omdat ik dat gewoon nóg comfortabeler vind. Ik heb leuke gezien bij Van Haren, dus wie weet ga ik eens langs om ze te passen. Ik zocht eerst iets met een riempje, maar dit model vind ik ook wel classy en tijdloos. Deze laarsjes zijn €34,90.

3. H&M Stretch Jeans high waist

Sinds ongeveer een jaar ben ik helemaal weg van de stretch jeans van H&M. Ik heb de broeken inmiddels in verschillende kleuren en stiekem wil ik nooit meer anders. ;-) Het zit gewoon zo lekker! Momenteel is mijn huidige zwarte jeans nogal vaal van kleur geworden, en daarom is het hoogtijd voor iets nieuws. Deze broek kwam ik tegen in de online shop en dit is precies wat ik zoek. Hij is €24,99.

4. L’Oréal Paris – StudioLine Hot Liss gladmakende creme

Een paar jaar geleden gaf ik dit product cadeau aan een vriendin omdat ik er hele goede dingen over had gelezen. Nu ben ik op een punt beland dat ik het zelf ookgraag wil hebben! Mijn haar is de laatste tijd pluizig en valt naarmate de dag vordert in strengen langs mijn gezicht. Vind ik niet mooi, en daarom is het tijd voor wat zwaarder geschut. ;-) Deze haarcrème van L’Oréal belooft geen pluizig haar meer dat zijdezacht aanvoelt. Dat moet ik hebben! Het kost ongeveer €5,39, voor die prijs wil ik het zeker eens proberen.

5. Fitbit Charge HR Black

Overal zie ik ze voorbij komen: activity trackers die meten hoeveel je beweegt en slaapt op een dag. De stappenteller op mijn vorige telefoon vond ik ideaal, maar nu mijn huidige telefoon deze functie niet heeft wil ik graag weer iets dergelijks hebben! Een fitbit lijkt me ideaal. :-) Ik heb me nog niet verdiept in alle soorten en maten die er zijn, maar deze vond ik er op het eerste gezicht mooi uitzien. Nu nog even sparen, want dit exemplaar kost een sordige €149.

Wat staat er op jouw wensenlijstje voor de herfst?