Hoi bezoekers! Er stond geen diary online gister, en de afgelopen weken vielen er maar weinig nieuwe blogposts te lezen op Pink Sensation. Daar klopt natuurlijk iets niet! Het gebeurt wel vaker dat ik even weinig tijd heb om te bloggen, maar nu wil ik toch graag het één en ander toelichten.

Geen tijd

In de zomervakantie had ik al een beetje moeite met regelmatig bloggen. De ene week had ik lekker veel tijd en kreeg ik veel gedaan, de andere week had ik juist helemaal geen tijd om iets aan Pink Sensation te doen. Dat is oké en dat gebeurt iedere blogger wel eens. Ik hoopte dat ik gedurende mijn stage wat meer regelmaat zou hebben en wat meer tijd zou kunnen vinden om te bloggen. Dit viel een beetje tegen.

Want: ik loop op dit moment 32 uur per week stage bij de gemeente als Consulent Voortijdig Schoolverlaten. Super leuk en leerzaam! Ik heb er nu alweer drie weken op zitten en de tijd gaat HARD. Zo hard dat ik geen tijd, en stiekem ook een beetje geen zin, heb om 4 á 5 kwalitatief goede blogposts per week te maken.

Toch proberen?

Ik heb het geprobeerd. Echt. Op mijn vrije dag foto’s maken, beginnen aan artikelen, en de rest in de avonduurtjes of in het weekend afmaken. En geloof het of niet: ik werd hier niet gelukkig van. Na een lange dag stage wil ik sporten, lekker douchen en ontspannen. Als ik hierna alsnog achter mijn pc dook om te bloggen voelde ik me daarna niet per se beter. Vaak juist gefrustreerd, omdat ik die ene blogpost niet op tijd af kreeg of omdat de foto’s bij nader inzien niet goed genoeg waren en het een paar dagen later weer opnieuw moest.

Ik ben een perfectionist en wil dat mijn blog er mooi uitziet. Dat de foto’s helder en duidelijk zijn. Dat mijn tekst kwalitatief goed is. En dat lukt op dit moment even niet zonder dat ik er gefrustreerd van raak. Simpelweg door een gebrek aan tijd.

Om deze reden las ik een blog-break in, wat betekent dat ik het bloggen de komende weken even voor wat het is. Mocht ik toch een leuk idee hebben en even tijd om dat uit te werken, dan zien jullie dat zeker terug op mijn blog. Mits ik dan helemaal tevreden ben en het naar mijn mening iets toevoegt aan Pink Sensation. Ik wil mijn blog namelijk niet vullen met afgeraffelde en saaie artikelen.

Op een lager pitje

Waar ik me dan wel mee bezig houd in mijn leven op dit moment? :-) Uiteraard met mijn stage, wat ik heel leuk vind. Ik begeleid jongeren die gestopt zijn met school naar een nieuwe opleiding of werk, en daar haal ik veel voldoening uit. Ik ben constant aan het leren! Verder heb ik het sporten weer goed opgepakt, wat inhoudt dat ik elke week minimaal vier keer in de sportschool te vinden ben. Super leuk, maar ik ben er veel tijd aan kwijt. Daarnaast is tv kijken een nieuwe hobby van me geworden. ;-) Expeditie Robinson, Heel Holland Bakt, Say Yes To The Dress, en natuurlijk de nodige series samen met mijn vriend. Heerlijk na een dagje werken. Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog een sociaal leven, wat ik ook belangrijk vind. Kortom, het bloggen komt even op een lager pitje te staan op dit moment.

De komende weken plaats ik nog wel wat artikelen, omdat ik aan bepaalde dingen al was begonnen en dat ook graag wil afmaken. Een paar reviews bijvoorbeeld, en een plog van Mysteryland. :-) Ik ga hier rustig mee verder en uiteraard zien jullie vanzelf wanneer er wat nieuws te lezen is!

De kans is natuurlijk groot dat ik bezoekers verlies door deze pauze, maar hé, dat is voor mij nooit het allerbelangrijkst geweest! Ik blog al zes jaar omdat ik het leuk vind en er mijn creativiteit in kwijt kan. Door het even op een laag pitje te zetten hoop ik het voor mezelf leuk te houden, want ik wil zeker niet stoppen! Bloggen hoort bij mijn leven en ik zou niet zonder kunnen. :-) Dit voelt dit als een juiste beslissing, hopelijk begrijpen jullie dit.

Ik zou zeggen: tot heel snel en I love you all!

xxx,
Melissa

Bron afbeelding