Vorige week vertoefde ik voor het derde jaar op rij op Mysteryland! Een festival als geen ander vind ik zelf. Ik wilde dit jaar eigenlijk overslaan (een kaartje is toch al snel €70), maar dankzij gratis kaartjes was ik er dit jaar tóch bij! En wel met vriendinnetjes Linda en Iris. Het leek me leuk om een soort plog te maken van deze dag, dus hierbij presenteer ik u: Mysteryland 2015 in pictures.

Het was vorige week zondag erg lekker weer. Warm, dat vooral! Ik besloot een panty aan te doen, een rokje en een felgekleurd blouseje. En natuurlijk mijn trouwe All Stars.

Ik ging op tijd weg, maar helaas miste ik de overstap op Den Haag HS omdat mijn vorige trein te laat aan kwam. Jammer! Ik moest daardoor ongeveer 20 minuten wachten.

Station Hoofddorp! Vanaf hier zouden speciale pendelbussen naar het festivalterrein rijden. Ik ben in die drie jaar tijd elke keer op een andere manier naar het festival gegaan: eerst met een partybus, daarna met de auto, en nu dus met OV. Tot nu toe vind ik die laatste het fijnst.

In de bus! We hadden van tevoren al bus tickets besteld dus dat was lekker makkelijk.

Jaaa, Mysteryland. ♥ Ik vond het toch wel magisch om er weer te zijn, ook al wilde ik het in eerste instantie overslaan. Het terrein is zo groot en leuk versierd, je moet er gewoon eens geweest zijn!

Ook heel belangrijk: muntjes halen! Minder leuk voor mijn portemonnee altijd. ;-)

Dit was de Q-dance stage, waar hardstyle gedraaid wordt. Ze maken ieder jaar weer een prachtig podium, ook dit jaar vond ik het er weer gaaf uit zien! We hebben er verder niet gestaan, deze foto is gemaakt vanaf de welbekende berg. :-)

Mooooi.

Een paar kerels vroegen of wij een foto van ze wilden maken (wat wij uiteraard wel even deden), en dit moment greep ik aan om ze een foto van óns te laten maken. Dit was aan de andere kant van de berg bij Heineken Star Club. Ze draaien daar ieder jaar leuke muziek vind ik.

In een tent met dubstep-achtige muziek. Ik kan daar nooit goed op dansen, haha. Het was er ongeveer 35 graden, dus we verlieten de tent alweer snel. Gaaf was het wel.

♥ ♥ ♥

Eén van de vele colaatjes die door ons genuttigd werd op het festival. Het was erg warm en benauwd dus ik probeerde goed te drinken.

Dit was weer vanaf de berg, helemaal bovenaan. Feest DJ Ruud kwam daar en dat vinden wij altijd wel chill, maar het was ZO druk en ZO benauwd dat we snel weer naar buiten zijn gegaan, en vervolgens weer naar beneden. Komt wel weer een keertje.

Helloooo.

Dit was weer bij de Main Stage. Hoe die eruit zag zie je een paar foto’s verderop! Het zonnetje kwam lekker door, en het was niet zo extreem druk. Top! De zondag was niet uitverkocht, wat ik stiekem geen probleem vond omdat voorgaande jaren veel drukker was.

Crêpe omnomnom. ♥ Ik vind dat dus zo lekker hè. Daarvoor had ik ook een pizzapuntje op.

Even richting de tent waar Sunnery James en Ryan Marciano zouden draaien. Uiteindelijk zijn we naar binnen gegaan en hebben we er nog best lang gestaan. Leuke muziek!

Dit was dus de Main Stage! Volgens mij moeten het twee paarden voorstellen. ;-) Het werd hier al een beetje donker en de lichten waren goed te zien. Vind ik altijd wel heel vet.

Drankjes halen! Moet ook gebeuren.

Ik sloot de avond af met een Jillzje. Daarna gingen we wat meer naar voren. Knife Party draaide en dat vonden we alledrie wel heel erg relaxed. Ik kende het alleen van naam, maar de muziek is dus ook gewoon erg relaxed! Even lekker losgaan. ;-)

Groene lampjes. Dit was tijdens Martin Garrix, die het festival zou afsluiten. Grappig: het eerste jaar dat ik ging stond hij in een kleine tent, het jaar daarop (vorig jaar dus) in een wat grotere tent, en nu sluit hij het gewoon af!

Lazers, rook, vuurwerk. Kosten noch moeite waren gespaard.

En tot slot een vuurwerkshow. Blijft leuk!

~~~

Ja, Mysteryland 2015 was weer een mooi feestje. Het leukste van het hele festival vind ik de omgeving, het rondlopen, en natuurlijk de muziek! Het is een enorm terrein waar je van alles kunt beleven en dat zie je verder niet op deze schaal in Nederland voor zover ik weet. :-)

Ben jij wel eens op Mysteryland geweest?