Hoi, hier ben ik weer met een diary! Het is weer tijd om je een kijkje in mijn leven te geven. Ik merk dat ik wat bloggen betreft nog een beetje vast zit, omdat ik niet goed weet wat ik wil. Daarbij komt ook dat ik weinig tijd heb vanwege mijn stage. Het leek me toch wel weer leuk om mijn week weer eens vast te leggen met foto’s, dus bij deze. :-) Een weekje later dan gepland, dat wel, maar beter laat dan nooit! Kijk mee naar mijn week.

♦ Op maandag ging ik bepakt en bezakt naar mijn stage toe. Lekker op de fiets, want het weer was goed. Ik wilde na stage gaan sporten dus daarom de twee tassen!

♦ Goedemorgen!

♦ Snack time met een zelfgemaakte kwarkbol! Zo lekker. En als ik verschillende fitblogs moet geloven ook nog eens gezond. Ik heb er vorige week 6 gemaakt en ze direct ingevroren.

♦ In de pauze ging ik met twee collega’s wandelen naar het winkelcentrum. Ik wilde kijken voor nieuwe Shepherd sloffen omdat ik weer dagelijks last heb van ijskoude voeten. Zo vervelend! Mijn oude paar is na drie jaar aan vervanging toe dus die kan ik nu niet meer dragen.

♦ Wederom op de fiets naar stage. Ik heb elke dag gefietst en ik vond het echt heerlijk. Een beetje koud, dat wel, maar die stralende zon maakte alles goed.

♦ Om half 2 weer naar huis, want ik had ’s middags een afspraak bij de kno-arts. Sinds twee maanden heb ik last van oorpijn en dat wil maar niet overgaan. Tijd om er even naar te laten kijken dus.

♦ Mijn moeder ging mee voor de gezelligheid, en daar was ik erg blij mee! Eenmaal in het ziekenhuis moesten we bijna een uur wachten…

♦ Weer terug naar huis. Mijn oren zagen er goed uit, maar mijn neusslijmvlies is geïrriteerd om de één of andere reden. ;-) En daar komt dus de oorpijn van. Beetje jammer. Ik moet nu een maand lang 3x per dag spoelen en neusdruppels gebruiken, dan zou het over moeten zijn.

♦ Ik spotte deze auto bij ons in het dorp. DIE KLEUR! Hebben.

♦ Met mijn zusje naar de sportschool! We sporten in dezelfde sportschool maar zij leert nu bij een andere sportschool lesgeven. Super leuk natuurlijk! We gingen nu naar een gewoon lesje en dat vond ik best leuk. Ook leuk om eens een andere sportschool van binnen te zien. Leuk dus. ;-)

♦ Wederom een stukje wandelen in m’n pauze. Geen straf met dit weer.

♦ Deze laarsjes zijn sinds kort helemaal favoriet! Ze zijn van Van Haren en ik heb ze nu bijna dagelijks aan.

♦ Mijn vriend kwam met het geniale idee om op donderdagavond even naar het strand te gaan. Het was nog steeds mooi helder en zonnig, dus dat kon prima. We hadden helaas net de zonsondergang gemist (terwijl we er om 19:15 uur al waren), maar de lucht was alsnog prachtig.

♦ Hoi!

♦ Daarna dronken we lekker iets bij een strandtent die het hele jaar door open is!

♦ De dag erna bananenpannenkoekjes maken! Ik had ze al lang niet op en daarom smaakte ze weer erg goed.

♦ Op vrijdag was ik vrij van stage en ging ik naar Amsterdam! Vriendin Linda woont en studeert daar, dus dat is altijd een goed excuus om de hoofdstad te bezoeken. ;-) Helaas vielen er treinen uit en was het immens druk was in de trein.

♦ Yay, gearriveerd. Wederom heerlijk weer.

♦ We namen een kijkje bij KIKO en Victoria’s Secret in het nieuwe gedeelte van Amsterdam CS. Wat is dat mooi geworden zeg! Ik kocht er niets, goed hè? ;-) Daarna gingen we verder shoppen. Bij De Bijenkorf wilden we graag een Tony Chocolonely gebakje proeven maar ze waren al uitverkocht. :-( Dan maar een Nutella crêpe en wafel.

♦  En ’s avonds gezellig pizza eten in de buurt van het Rembrandtplein!

♦  Zaterdag ging ik sporten met m’n vriend, en ’s middags gebeurde er iets stoms. Ik liet mijn telefoon namelijk vallen in de badkamer en het glas was helemaal gebroken. :'( Wat baal ik hiervan zeg. Ik heb gelukkig mijn oude Sony Xperia nog maar die werkt niet ideaal. Zeker de foto’s zijn van slechte kwaliteit.

♦ ’s Avonds ging ik naar een concert van Major Lazer en was ik het telefoon-issue gelukkig even vergeten. Het was een leuke avond! Ik vond het echter wel erg kort, om 11 uur stonden we weer buiten haha.

Van zondag heb ik geen foto’s, omdat ik geen goede telefoon had. En om eerlijk te zijn was er weinig om te fotograferen. ;-) Ik heb lekker uitgeslapen, het één en ander in huis gedaan en daarna lekker gerelaxed met mijn vriend. Een fijn dagje in ieder geval! Deze week moet ik weer vol aan de bak met stage, maar eigenlijk is dat gewoon hartstikke leuk! Verder heb ik nog niet zoveel gepland staan, maar dat komt wel. :-)

Ik hoop in ieder geval even goed te kunnen brainstormen want ik mis het bloggen zeker wel. Het probleem is dat ik origineler wil zijn qua blogposts en zoekende ben naar leuke onderwerpen. Beauty zal altijd een hoofdonderdeel zijn, dat wel, maar ik wil gewoon even goed nadenken over de inhoud van mijn blog. Ik ga er in ieder geval mee aan de slag.

Hoe was jouw week?