header

Goedemorgen, en welkom bij een spiksplinternieuw diary op Pink Sensation. Het is even geleden dat ik mijn dagelijkse bezigheden met jullie deelde -de laatste keer was in oktober om precies te zijn-, maar de rubriek is weer helemaal terug! Afgelopen week was een druk weekje, met een hoop leuke dingen. Ik was twee jaar samen met mijn vriend, liep stage, ging sporten, naar de bioscoop met vriendinnen én maar liefst twee keer uit eten. Genoeg fotomateriaal dus!

♦ Ik begon mijn week op stage. Hier zie je een lekker, zelfgemaakt stuk bananencake. Of bananenbrood, net hoe je het noemen wil! Ik ben tegenwoordig vaak in de keuken te vinden om lekkere en gezonde recepten uit te proberen. Deze cake heb ik al een paar keer gemaakt en dit keer was hij toch wel écht heel lekker. Het recept deel ik binnenkort op Pink Sensation!

♦ Op dinsdag reisde ik af naar Utrecht voor de algemene vergadering en najaarsconferentie van Ingrado. Ik ging al vroeg op pad, en het OV zou het OV niet zijn als ik vertraging had. Gelukkig was ik uiteindelijk nog wel op tijd in Utrecht!

♦ Ik ging hier naartoe met een collega van stage, zij is leerplichtambtenaar. Ingrado is een vereniging met als leden de afdeling leerplicht van gemeenten en de RMC-regio’s. ’s Ochtends woonden wij de vergadering bij, ’s middags waren er workshops. Het was in het Beatrixgebouw vlakbij het theater waar The Bodyguard nu draait!

♦ Het leukste gedeelte: LUNCH! ;-) Deze was goed verzorgd. Lekker gezonde broodjes, yoghurt, soep… er was genoeg keuze.

♦ Selfie time. Het jasje is nieuw, onlangs gekocht bij The Sting. Ik ben er erg blij mee!

♦ De dag erna ging ik lekker sporten. Of nouja, lekker, ik heb mezelf naar de sportschool moeten slepen maar ik heb uiteindelijk wel een goede workout gedaan! Ik doe nu de pre-training van Kayla Itsines BBG.

♦ ’s Avonds kroop Zazootje lekker bij mij op schoot. Dat is uitzonderlijk, want het is echt een straatschoffie die het liefst altijd actief is. Nu was hij in een extreem lieve bui.

♦ Dit zijn een aantal baksels van vorige week! Van links naar rechts: suikervrije appelkoeken, geroosterde kikkererwten en amandel proteïnerepen. De appelkoeken en kikkererwten vond ik zelf het meest geslaagd! De proteïnerepen vond ik iets minder, maar gelukkig is mijn zusje er wel gek op.

♦ ’s Ochtends even make-uppen. Moet ook gebeuren!

♦ Weer op stage. Ik was hier bezig met mijn tussenevaluatieverslag, deze lever ik vandaag (maandag dus) in. Helaas kreeg ik een mailtje van mijn stagedocent dat ik mijn vorige verslag voor de VIERDE keer moest aanpassen. Terwijl ik al een voldoende heb. Je begrijpt dat ik eventjes niet zo blij was.

♦ Na het tanken zag ik deze lucht, zo mooi! Het was eindelijk een beetje lekker weer, na veel regen.

♦ Lekker K3 luisteren. Ja je leest het goed, ik ben weer K3 fan en ik schaam me er niet voor. ;-) Als kind was ik groot fan (toen bestonden ze net), en sinds K3 Zoekt K3 vind ik het weer helemaal leuk. Ik word er vrolijk van!

♦ Donderdagavond zag ik mijn vriend weer! <3 We gingen lekker serie kijken. Op dit moment zijn we bezig met de nieuwe seizoenen van Arrow en The Flash. Ook kijken we nu Breaking Bad.

♦ Vrijdag was ik lekker vrij van stage. Ik ging samen met mijn moeder langs bij haar nicht en twee kindjes! Ze hadden samen speculaas gebakken en die gingen ze voor ons versieren. Uiteraard kon ik het niet laten om ook even mee te doen. ;-)

♦ Tijd om te sporten! Ik had wederom geen zin (erg ben ik hè, haha), maar ik heb het toch gedaan.

♦ Mijn oma was jarig en ’s avonds gingen we bij mijn opa en oma eten met de familie. Gezellig!

♦ Daarna richting de bioscoop met vriendinnen voor het laatste deel van The Hunger Games! Mockingjay part 2. Ik vond ‘m erg spannend! Jammer dat dit het laatste deel was.

♦ De volgende dag was ik twee jaar samen met mijn vriend! ♥ (en dit is mijn nieuwe jas)

♦ We gingen voor de gelegenheid lekker samen lunchen! Dat doen we eigenlijk niet vaak.

♦ Ik nam ook nog een koffie speculoos, zo lekker! Normaal drink ik eigenlijk geen koffie, maar dit klonk zo goed dat ik het gewoon bestelde. En het was echt voor herhaling vatbaar!

♦ We zouden ook samen wat Sinterklaascadeautjes kopen. Verder had ik nog geen idee wat de bedoeling was, want mijn vriend had een verrassing zei hij! Tijdens de lunch vertelde hij dat hij nog een cadeautje had, en dat was een Fitbit Charge! Whaat! Die had ik niet aan zien komen. Super lief! ♥ Ik had al eerder eens laten vallen dat ik zo’n ding gaaf en handig vond, en nu kreeg ik er gewoon eentje. Ik voelde me wel een beetje lullig omdat ik niets had, maar goed, volgende maand is hij jarig dus ik ga dan natuurlijk even iets extra leuks bedenken. :-)

♦ Hij had ook een etentje geregeld in Delft en kaartjes gereserveerd voor een film. Een leuke verrassing! We hebben heerlijk gegeten en zijn daarna naar de film Regression geweest. Goede film was dat. En ja, ik ga heel vaak naar de bioscoop, maar ik (en mijn vriend ook) heb dan ook een Pathé abonnement!

En ehh, zondag dan?

Van zondag heb ik niet zoveel en ook niet hele bijzondere foto’s! We sliepen wat uit, ik ging sporten (mijn zusje geeft tegenwoordig dansles) en daarna uit eten met familie vanwege mijn opa’s verjaardag. Jep, opa en oma (van twee kanten) schelen maar één dagje en zijn deze week allebei 80 jaar geworden. Wat een leeftijd hè?!

Tot zover deze week! Ik hoop dat jullie het weer eens leuk vonden om te zien. Komende week loop ik weer stage, ga ik uit eten met vriendinnetjes en vier ik twee keer Sinterklaas. Over twee weken vind je hier weer een diary.

Hoe was jouw week?