Ongeveer twee maanden geleden besloot ik een blogpauze te nemen. Vanwege mijn stage had ik plotseling een stuk minder tijd, en die tijd wilde ik liever aan andere dingen besteden. Ik voelde me gewoon een beetje opgejaagd door mijn eigen blog. De druk om artikelen te blijven posten werd steeds groter, en daarom besloot ik om even helemaal te stoppen. Geloof het of niet, maar dat voelde goed! Voor het eerst in zes jaar heb ik bijna twee maanden niks gedaan. Die tijd heb ik gebruikt om me te focussen op mijn stage en op andere (leuke) dingen. Na ongeveer een maand begon het toch weer te kriebelen. Ik besloot in een rustig tempo ideeën voor artikelen te verzamelen en me voor te bereiden op een ‘comeback’. ;-) En hier ben ik weer!

Dat opgejaagde gevoel en het idee dat ik geen tijd heb om goede blogposts te schrijven, wil ik niet meer ervaren. Ik vond het namelijk echt helemaal niks. ;-) Mijn ideeën waren op en ik had geen motivatie meer. Ik heb geprobeerd dit te negeren, maar dat lukte niet en ik werd daar niet vrolijker van. Even stoppen leek een goede keuze. Aan de ene kant voelde dat slecht, maar aan de andere kant ook heel fijn. Ik heb alles heel bewust even losgelaten, en ben daarna tot de conclusie gekomen dat ik zeker niet wil stoppen!

Ik heb de laatste weken achter de schermen behoorlijk wat artikelen geschreven, en die gaan in de komende weken allemaal online. Ook ga ik weer diary’s maken! Ik hoop ondertussen rustig verder te kunnen gaan met bloggen, in een tempo wat voor mij fijn aanvoelt. Mijn stage duurt tot halverwege januari , en tussendoor heb ik wat dagen vrij, dus het is denk ik wel haalbaar om te blijven bloggen. Ik beloof niets, maar het is wel mijn streven.

Mochten jullie het nog niet gezien hebben: Pink Sensation heeft ook weer een nieuwe lay-out! Een frisse, nieuwe start leek mij wel leuk. Er moeten nog wat kleine dingen aangepast worden, maar ik ben er nu al heel blij mee.

Zo, genoeg huishoudelijke mededelingen, nu is het tijd om nieuwe artikelen te posten! Vanaf morgen komt de eerste online. Bedankt voor de bezoekers die trouw gebleven zijn, en welkom voor nieuwe bezoekers. :-)

Liefs, Melissa

Bron foto