Ik houd van zwarte kleding. In de zomer dwing ik mezelf om wat meer vrolijke kleuren en prints te dragen, maar in de winter vind ik zwart gewoon fijn. Het staat mooi, en het kleedt (voor mij gevoel) ook nog eens lekker af! Omdat ik zwarte kleding zo graag draag heb ik vijf leuke mode items voor je op een rijtje gezet ter inspiratie. Kijk je mee?

1. Jumpsuit met pailletten

Het is bijna december en dat betekent dat we best alvast in de feeststemming mogen komen, toch? Dat kan zeker met deze jumpsuit! Ik moet zeggen dat ik zelf eigenlijk nooit een jumpsuit draag (een playsuit wel in de zomer – dat is een kort model), maar deze vind ik er heel leuk uit zien. Niet iedereen kan het hebben denk ik, maar mocht het je goed staan dan is het toch wel heel leuk! En feestelijk uiteraard.

2. Jurk met gebloemd kant

Dan mijn favoriet: een jurkje met gebloemd kant! Ik ben sowieso wel fan van kant, maar deze jurk klopt gewoon helemaal naar mijn mening. Leuk model, mooi afgewerkt (voor zover ik dat kan zien) en ook prima geschikt voor de feestdagen. Of natuurlijk gewoon voor een avondje uit, of een etentje. Ja, ik vind deze écht heel leuk. Hij is van Esprit trouwens, net zoals de jumpsuit hiervoor.

3. Chiffonjurk met riem

Nog een jurkje, en wel een chiffonjurk. Ik ken dit stofje vooral uit het programma ‘Say Yes To The Dress’ ;-) maar zo in het zwart vind ik het ook heel mooi. De riem maakt het helemaal af. Ook deze heb ik gespot in de webshop van Esprit. Ze hebben op dit moment een speciale ‘Black is back’ collectie!

4. T-shirt

Zo, na al die fancy items is het tijd voor een ‘gewoon’ t-shirt, en wel voor deze! Deze is van Hema en is een lekker basic item. Laat ik dit t-shirt nou zelf ook hebben! Ik kocht hem al een aantal maanden geleden (het was nog zomer), maar ze hebben hem nog steeds. Het is heel lekker luchtig materiaal en zit lekker. Ik draag hem graag gecombineerd met een spijkerbroek en een zwarte blazer.

5. Riem

Tot slot een accessoire die wat mij betreft niet mocht ontbreken in dit lijstje. Een zwarte riem met zilveren studs. Helemaal mijn smaak! De studs maakt de riem net even wat stoerder. Ideaal om een basic outfit mee op te leuken. Deze is van Kruidvat.

Draag jij graag zwart? En zo ja: wat is jouw favoriete item?