Het is december en dat betekent dat de kerstcollecties je weer om de oren vliegen! Zoals ieder jaar heeft ook Catrice een kerstcollectie uitgebracht met allemaal feestelijke producten. Met de Limited Edition “Alluring Reds” by CATRICE presenteert het merk vanaf half november t/m eind december 2015 een uitgebreide lijn roodtinten voor de lippen en nagels. Meer weten? Klik snel verder voor alle details.

Alluring Reds by CATRICE – Lip Colour & Care – €3,99

Ready for Red. Deze lipbalm met glanzende finish en een lichte kleurafgifte verzorgt gevoelige lippen en laat ze zacht en soepel aanvoelen. Op zichzelf gedragen, creëert het een natuurlijke look. En als basis, geeft de Lip Colour & Care een prachtig egaal kleureffect. Verkrijgbaar in de kleur: Smooth Operator.

Alluring Reds by CATRICE – Liquid Lipstick – €3,99

Deze drie Liquid Lipsticks in verschillende roodtinten bieden een crèmige, hooggepigmenteerde kleur van lipstick én de intense glans van een lipgloss in één. Deze combinatie is dankzij de verpakking een echte eyecatcher: de lipgloss huls met geïntegreerde applicator ziet er namelijk uit als een lipstick. Verkrijgbaar in de kleuren Moulin’s Rouge, Brigitte Bordeaux en Marilyn Monrouge.

Alluring Reds by CATRICE – Matt Lip Colour –  €4,99

Intense kleuren en een trendy matte finish, dat is wat Essence belooft met deze Matte Lip Colours. De hooggepigmenteerde, langhoudende textuur heeft een overtuigende dekking voor mooi verzorgde lippen. De pen-vorm ligt comfortabel in de hand en past perfect bij een vrouwelijke glamour look. Verkrijgbaar in de kleuren M-attraction, Striking, M-attitude en M-attempt To Conquest.

Alluring Reds by CATRICE – Nail Glaze – €4,99

Deze set bestaat uit een zilverkleurige basecoat en een rode nagellak.  De zilverkleurige basecoat krijgt een bijzondere porseleinen glans, terwijl de rode lak eroverheen een metallic hoogglans effect heeft. Mooi om los te gebruiken, maar zeker ook om met elkaar te combineren! Verkrijgbaar in de kleuren Object Of Desire, Art Of Seduction en Pleasure Of Temptation.

~~~

Wat vinden jullie van deze collectie van Catrice? Ik vind het er zelf veelbelovend uit zien! Om eerlijk te zijn zou ik alle producten wel willen uittesten, dus wie weet breng ik binnenkort een bezoekje aan Kruidvat. Laat me weten welke producten jij het leukst vindt, ik ben benieuwd!

“Alluring Reds” by CATRICE is verkrijgbaar vanaf half november tot eind december 2015 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.