Vandaag is het weer tijd voor een diary! Ik ga je door middel van foto’s laten zien wat ik afgelopen week gedaan heb. Om eerlijk te zijn ben ik soms een beetje vergeten foto’s te maken, ik zat niet helemaal in de flow namelijk. ;-) Toch ga ik er weer een aantal delen! Ik liep stage, maakte zelf weer eens granola en vierde de verjaardag van mijn opa en oma. Ook was vriendin Linda jarig, en voor de gelegenheid gingen we stappen in Amsterdam!

♦ Ik begon mijn week met een dagje stage.

♦ ’s Middags krijg ik meestal trek in wat hartigs, en omdat ik geen rijstwafels bij had liep ik in mijn pauze naar Jumbo om wat te kopen. Ik liep tegen deze maïs crispies aan van Zonnatura, en besloot het mee te nemen. Het was echt heel lekker! Het zijn een soort maïs koekjes met kruiden. En ook nog eens gezond. :-)

♦ Dinsdag liep ik ook stage, en ’s avonds zag ik dat ik mijn stappen voor die dag behaald had! Dat komt omdat ik na stage naar de sportschool ben gegaan, voor een sessie op de crosstrainer. Nu ik stage loop moet ik echt moeite doen om aan die stappen te komen. Vaak lukt het helaas niet.

♦ Lekker in bed Expeditie Robinson terugkijken. Ik heb zoveel respect voor iedereen die meedoet met dat programma! Hitte, fysiek zware proeven, overal beesten, weinig eten.. en natuurlijk de mentale impact dat zo’n spel op je heeft. Ik zou het niet kunnen.

♦ Ik besloot dat het tijd was om mijn lipgloss en lipstick stash eens uit te zoeken. Ik bewaar het in een grote beautycase en die puilde helemaal uit. Geen gezicht. Daarom: uitzoeken maar!

♦ Dit rijtje haalde ik er uit, omdat ik ze niet gebruik. Ik ga ze nog één keer goed swatchen en proberen, en als ik ze dan niet bijzonder meer vind, geef ik ze weg.

♦ Granola maken! Het was op en ik vind het zo lekker om als lunch te eten (met kwark/yoghurt en fruit), dat ik het weer ging maken. Het recept voor gezonde granola heb ik al eens gedeeld!

♦ Donderdag na stage was ik zó ontzettend moe. Ik was duizelig, had enorm slaap, m’n ogen waren de hele tijd aan het tranen. Ik voelde me net een zombie.

♦ Ik ging wel langs m’n vriend, want ik had hem een paar dagen niet gezien. We keken Arrow en The Flash! Superleuk.

♦ We maakten ook deze Tony Chocolonely chocoladeletter soldaat. NOM!

♦ Lunchen op mijn vrije dag <3 Het ziet er niet zo bijzonder uit, maar het was héél lekker. Je ziet: een gebakken eitje en een in de oven gebakken pistolet met pizzasaus en kaas.

♦ In de categorie schaamteloos: ik heb in één dag bijna een heel seizoen van De Pfaffs gekeken. Het was af en toe op tv en ik vond dat altijd wel leuk om te kijken, en nu heb ik alle seizoenen. Haha!

♦ Pannenkoeken bakken! Lekker.

♦ Ik maakte vast wat dingen in orde voor volgend weekend, dan ga ik samen met mijn vriend en nog een stel een weekendje naar Duitsland! Zin in!

♦ Simba houdt wel van een dutje, zoals jullie zien.

♦ Zaterdag vierden mijn opa en oma gezamenlijk hun verjaardag. Mijn oma werd twee weken geleden 80 jaar, mijn opa óver twee weken! Ze hadden familie uitgenodigd in het Westlands Museum voor koffie met gebak en een lunch. Ook konden we in het vernieuwde museum rondkijken. Heel leuk! Hier zaten mijn vriend en ik op oude veilingstoeltjes, die gebruikt werden op de bloemenveiling vroeger.

♦ Beetje make-uppen. Daarna naar Amsterdam met vriendin Linda! Ze was jarig en 21 jaar geworden! Welkom bij de club. ;-)

♦ Samen met vriendin Iris dronken we voordat we uit gingen een paar drankjes in Linda’s kamer. Gezellig.

♦ De look! Ik had zin in rode lipstick.

♦ Binnen! We gingen naar de laatste editie van Girls Love DJ’s Invites in club Air. Op het plafond hingen spiegels, en dat is natuurlijk erg leuk om te fotograferen.

♦ Het was een hele leuke avond! We zagen onder andere Girls Love DJ’s zelf, Mr. Polska, FeestDJRuud en Manuel Broekman en Géza Weisz. Goede muziek dus om lekker te dansen. ;-)

♦ We namen pas om half 6 ’s ochtends de nachtbus terug, oeps! Zondag was ik een beetje moe. ;-) Toch had het veel erger gekund. Hier zie je ons ontbijt: pistoletjes met kaas uit een tosti-ijzer.

Rond een uurtje of 3 ging ik weer op huis aan met de trein. Ik deed er maar een uurtje over door perfecte aansluitingen, zo fijn! Ik was nog nooit zo snel van Amsterdam naar huis gereisd. ’s Avonds kwam mijn vriend nog even langs en toen was het weekend alweer voorbij!

~~~

Tot zover mijn week! Doordeweeks vond ik niet erg bijzonder, maar het weekend was erg leuk! Ik hoop dat ik komende week wat minder vermoeid ben, want vrijdag ga ik een weekendje weg! Verder staat mijn week volgepland met stage, een bezoekje aan vriendin en schoonheidsspecialiste Debby, intervisie op school, kerstborrel van stage, en als het even kan de sportschool.

Tot de volgende keer!