In de loop der jaren heb ik al een heleboel concealers gereviewd op Pink Sensation. Sommigen kwamen aardig in de buur van perfect, maar mijn zoektocht naar goede concealers duurt altijd voort. Ik kan gewoon niet zonder en daarom vind ik het leuk om iedere keer weer wat nieuws te proberen! Tijdens een bezoekje aan de mooie Duitse stad Aken kwam ik het merk Manhattan tegen. De Wake Up concealer vond ik er goed uitzien, dus die ging mee naar Nederland. Tijd om te testen!

Volgens mij is Manhattan niet in Nederland te koop (of ik heb iets gemist!), maar mocht er een tripje naar Duitsland of Engeland gepland staan, kan je zeker uitkijken naar dit merk. Binnenkort review ik er ook een perfect langhoudende lipstick van!

Terug naar de Wake Up concealer. Manhattan belooft met deze concealer vermoeide ogen weer te laten stralen door het verdoezelen van donkere kringen rond de ogen. Ook roodheid zou de concealer netjes wegwerken. Er zitten lichtreflecterende deeltjes in wat moet zorgen voor een frisse look.

De concealer zit in een plastic huls met zwarte accenten. Ziet er prima uit wat bij betreft. Lekker basic. Binnenin zit een applicator waar de concealer mee aangebracht kan worden. Ik ben altijd wel fan van dit soort applicators omdat het gewoon makkelijk werkt. Een systeem als dit vind ik fijner dan een tube.

Zo op het eerste gezicht ziet de concealer er goed dekkend uit. De substantie is precies goed: niet te dik en niet te dun. Er zit geen opvallende geur aan vind ik. Eens kijken hoe de concealer de donkere kringen onder mijn ogen weet te verbergen.

Op de foto zie je misschien niet zoveel verschil door de belichting, maar in het echt zie ik dat wel heel duidelijk. De concealer dekt goed en zorgt ervoor dat de blauwe-paarse kleur onder mijn ogen gecamoufleerd wordt. Jammer dat ik het niet zo goed heb kunnen vastleggen op beeld. Gelukkig is het verschil wel een beetje te zien, let maar eens op de moedervlek helemaal rechts op de foto. Links is die duidelijk te zien, en rechts is hij veel minder opvallend.

Hier draag ik ook mijn overige gezichtsmake-up: foundation, poeder en wat blush. Geen donkere kringen te bekennen. :-) De concealer is uiteraard ook te gebruiken op andere oneffenheden in het gezicht. Ik gebruik het ook op puistjes als ik daar last van heb.

Conclusie

Ik vind deze concealer zeker een aanrader, zeker gezien de prijs. Voor de Manhattan Wake Up concealer betaal je namelijk rond de drie euro. Geen geld voor een goede concealer als je het mij vraagt! De dekking is goed, het aanbrengen gaat makkelijk en hij blijft ook nog eens prima zitten. Even afpoederen is wel een must, gewoon voor de zekerheid.

De Manhattan Wake Up Concealer kost ongeveer 3 euro en is te koop bij de drogist in Duitsland.