Waarom ik deze winter heerlijk warme voeten heb

Hoi, ik ben Melissa en ik heb onlangs 60 euro uitgegeven aan een paar pantoffels. Pantoffels ja. Van die dingen die gemaakt worden om je voeten lekker warm te houden. Van die dingen die je ook voor een tientje kan kopen. Ook wel sloffen. Menig mens zal me voor gek verklaren, maar ik heb toch echt een wat hoger bedrag betaald voor een paar pantoffels. En wát voor een paar! Ze zijn elke cent waard en ik heb nu elke dag heerlijk warme voeten. Maar wat maakt ze voor mij nou zo geweldig? Ik ga het je vertellen.

De pantoffels die ik kocht zijn van Shepherd. Shepherd is een Zweeds merk dat al ruim 30 jaar  schoenen en pantoffels met een schapenwollen binnenvoering produceert.  De koude winters in Zweden zijn voor het bedrijf een goede ervaring en inspiratiebron om de beste pantoffels voor binnenshuis te maken. En dat heb ik zelf ervaren! Mijn nieuwe paar van Shepherd is namelijk niet mijn eerste paar. Drie jaar geleden kocht ik ook pantoffels van het merk, in de sale. Deze heb ik werkelijk waar helemaal afgedragen. In de winter had ik ze elke dag aan in huis!

Ondanks de goede kwaliteit van Shepherd zag mijn eerste paar er niet meer zo best uit. De voering was weggesleten, ze zaten niet meer zo lekker, en ze hielden mijn voeten niet meer zo warm als eerst. Tijd voor nieuwe dus! Ik koos voor een ander model genaamd Karin.

 

Ik zal eerlijk zijn: 60 euro is natuurlijk niet niks om in één keer te spenderen aan pantoffels. Toch deed ik het zonder te twijfelen, want ik wist dat Shepherd pantoffels elke cent waard zouden zijn. In de zomer heb ik er niet zoveel last van, maar zodra het ook maar íets kouder begint te worden buiten heb ik last van koude voeten. En dan niet gewoon koud, nee, ijskoud. Zo koud dat het pijn deed. En als ik drie jaar met een paar kan doen, dan valt het op jaarbasis best wel mee met de kosten.

Waarom zijn de pantoffels van Shepherd zo warm en wat is het verschil met andere merken? Dit vraag jij je nu misschien af. De pantoffels van Shepherd zijn gevoerd met schapenwol. Deze wol staat bekend om de goede warmteregulatie. Schapenwol ademt waardoor de warmte nog beter vastgehouden wordt. Ik merk zelf duidelijk verschil tussen pantoffels gevoerd met schapenwol en pantoffels die daar niet mee gevoerd zijn. Het houdt mijn voeten gewoon veel warmer.

Met mijn nieuwe pantoffels van Shepherd heb ik geen koude voeten meer gehad, en daarom is dit voor mij een van de beste aankopen van het jaar. Ik kan iedereen met altijd koude voeten de pantoffels van dit merk aanraden!

Draag jij pantoffels in de winter?

GERELATEERDE ARTIKELEN

4 reacties op Waarom ik deze winter heerlijk warme voeten heb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
  • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
  • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
  • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
  • Gister in Agia Efimia Kefalonia  Greece
  • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
  • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
  • h e r f s t tree autumn
  • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
  • Oxford Street London
YouTube