Wat mijn droomcarrière is? Hoe ik het liefst reis? Welk make-upmerk mijn favoriet is? Je leest het vandaag allemaal in de My Life Tag! Het is alweer even geleden dat ik een tag invulde, dus dat leek me wel weer eens leuk. Klik verder voor mijn antwoorden.

Wat is je lievelingskleur?

Dat wisselt bij mij nog wel eens bij mij, maar op dit moment is dat turquoise! Ik vind dat echt zo’n mooie, frisse kleur. Zowel voor kleding als interieur. Roze vind ik ook mooi, maar van turquoise ben ik nu echt groot fan!

Wat is je droomcarrière?

Ik studeer hbo Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) en mijn droombaan ligt in deze branche. Het lijkt mij vooral erg leuk om met jongeren te werken. Om die reden lijkt een baan bij Bureau Halt of Leerplicht mij erg leuk. Of de Jeugdreclassering. Daarnaast heb ik altijd de droom om een visagie-opleiding te doen en daar later iets in te doen. Gewoon, voor erbij. Dat lijkt me gigantisch leuk.

Waar zou je op jezelf willen wonen?

Op dit moment woon ik bij mijn ouders in het Westland, en ik denk dat ik hier wel wil blijven wonen. Een paar jaar geleden vond ik het hier saai, maar nu ik al een aantal jaar in Den Haag studeer kan ik het Westland wel wat meer waarderen. Als je vraagt in wat voor huis ik zou willen wonen, dan zeg ik volmondig ‘nieuwbouw’. Ik vind die huizen vaak gewoon echt het mooist.

Wat is jouw favoriete manier om te reizen?

Als ik op vakantie ga dan is dat toch wel het vliegtuig. Ik vind het elke keer wel een beetje spannend (het vliegen went nooit vind ik), maar als ik eenmaal in de lucht zit vind ik het wel relaxed. Je bent relatief snel op de plek van bestemming en tussendoor kan je doen wat je wil. Meestal doe ik een dutje. ;-)

Wat doe je in je vrije tijd?

Dat wisselt een beetje. Sinds ik stage loop kijk ik wat meer tv ’s avonds omdat ik voor mijn gevoel dan echt kan ontspannen. Vooral hersenloze tv doet het goed. ;-) Daarnaast sport ik in mijn vrije tijd, blog ik zo nu en dan, en vind ik het leuk om iets leuks met mijn vriendinnen of mijn vriend te doen.

Wat is je favoriete make-upmerk?

Ik denk dat ik dan toch voor Kiko Milano ga! Maar merken als MAC, Urban Decay en Pupa Milano vind ik ook heel fijn en mooi. Kiko vind ik persoonlijk lekker betaalbaar en ik kan altijd helemaal wegzwijmelen bij de prachtige limited editions. Daarnaast denk ik dat Kiko het best vertegenwoordigd is in mijn make-up stash. Daarom kies ik toch voor dit merk.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?

Ik koop mijn kleding eigenlijk overal en nergens dus ik heb niet echt een favoriete winkel. Meestal slaag ik wel bij C&A, H&M Divided of Tally Weijl.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Omdat ik op mijn veertiende de wereld ontdekte van beauty en make-up en ik daar graag over wilde schrijven. Ik las in die tijd meerdere beautyblogs (die echt nog in de kinderschoenen stonden, we praten over 2008) en ik kreeg daardoor veel inspiratie om zelf ook te gaan schrijven.

Wat is je favoriete parfum?

Met stipt op nummer één: Kenzo Amour. Ik heb al bijna twee flesjes opgemaakt omdat ik het zo gigantisch lekker vind ruiken. Het liefst draag ik dit parfum elke dag! Daarnaast is Angel van Victoria’s Secret is ook favoriet, maar die van Kenzo vind ik nét iets lekkerder.

Neem deze tag gerust over als je hem leuk vindt!