Goedemorgen! It’s been a while. Na een heel lange tijd (welgeteld drie maanden) leek het me wel tijd om iets van me te laten horen. De afgelopen maanden ben ik druk geweest met bijkomen van stage, werken, sporten, school en nog veel meer. Ik ben begonnen aan een afstudeerrichting en dat is wel weer even wennen! Gelukkig is het wel heel leuk. :-) Met al die drukte had ik geen behoefte om te bloggen. Ergens miste ik het wel, maar aan de andere kant vond ik het ook wel lekker rustig. Vorige week besloot ik weer te beginnen met foto’s maken, en dat resulteerde in een nieuw diary! Dat ga ik je vandaag laten zien. Kijk je mee?

Eerst nog even een korte toelichting op mijn afwezigheid. Laat ik beginnen met vertellen dat er geen dag voorbij gaat dat ik niet denk aan bloggen, video’s maken, Pink Sensation, en hoe nu verder. Om een lang verhaal kort te maken: het liefst begin ik een nieuwe blog en een nieuw YouTube kanaal. Ik ben nog steeds trots op Pink Sensation (het is immers al zeven jaar mijn blog), maar ik merk ook dat het steeds meer voelt als iets van vroeger. Ik begon op mijn veertiende en heb nu niet altijd meer de behoefte om te bloggen op de manier die ik altijd deed. Dit klinkt misschien wat vaag, maar beter dan dit wordt het niet, haha. ;-) Ik kan me niet zo goed verwoorden namelijk. Ik denk er veel over na, maar heb nog geen beslissing kunnen nemen. Vorig jaar heb ik een nieuw logo laten ontwerpen, en ik vind Pink Sensation er nog steeds mooi qua lay-out, maar ik heb het gevoel dat het niet meer zo bij me past. Zo stom! Maar wel waar. Ik zit te denken aan een meer persoonlijke blog. Waar ik kan schrijven over écht van alles en nog wat. Maar hoe ga ik dat doen? Ga ik oude (en in mijn ogen slechte) artikelen verwijderen van dit blog en verder op Pink Sensation? Een hele nieuwe beginnen? Eerst met een nieuw YouTube kanaal beginnen? Ik ben er nog niet over uit. Wat ik ga doen tot ik iets besloten heb? Geen idee. Hard nadenken waarschijnlijk. En misschien zo nu en dan nog een update plaatsen. Ik mis het bloggen namelijk wel! En video’s maken ook, dat heb ik al helemaal lang niet meer gedaan.

Ik moet dus nog even goed nadenken over hoe en wat. Toch wilde ik weer eens een diary plaatsen, omdat ik het bloggen begon te missen. Mocht je als bezoeker of medeblogger goede raad hebben: let me know. Tips/suggesties en dergelijke zijn altijd welkom!

Maar nu: tijd om te laten zien wat ik vorige week heb gedaan!

♦ De week begon met… sneeuw! Wie had dat gedacht? Ik niet in ieder geval. Hier in het westen valt bijna nooit sneeuw, dus ik stond gek te kijken toen ik op maandagochtend uit het raam keek. Het sneeuwde goed hard! En ik moest er natuurlijk weer doorheen. ;-)

♦ Ik had namelijk met mijn projectgroepje op school afgesproken om aan ons project te werken.

♦ Normaal gesproken heb ik enkel op de donderdag de hele dag les, maar nu ging op maandag dus ook heen en weer. De afstudeerrichting wordt gegeven op de vestiging van Rotterdam. Weer eens wat anders na twee jaar Den Haag! Ik vind het wel leuk. De school is wel heul groot.

♦ We hebben de hele dag hard doorgewerkt en gingen pas om vijf uur weg! Later die avond ging ik naar de sportschool met mijn vriend.

♦ De dag erna werken om 7.00 uur! En het was gewoon al licht!

♦ De dag erna had ik ook gewerkt. Later op de dag ging ik even powernappen. Zazou deed gezellig mee. ;-) Het is een nogal eigenwijze en avontuurlijke kater, maar soms heeft hij ook zijn rustige en lieve momentjes.

♦ Nagels gelakt. Het kon uiteraard netter, maar voor nu was ik even tevreden.

♦ De auto bij mijn vriend gezet en lopen naar de bushalte. Ik heb elke donderdag tot 22:15 uur les, en omdat de bussen richting huis maar eens per uur rijden, haalt mijn vriend me ’s avonds op! Heel lief. Het was trouwens heerlijk weer.

♦ Zo is wachten geen straf.

♦ Ik dacht voordat ik van huis wegging dat hakken wel eens leuk zouden zijn (ik leef echt op sneakers de laatste tijd), maar ik was vergeten dat ik nog een stuk naar de bushalte moest lopen. Gevolg: ik had al zere voeten voordat ik überhaupt op school was… ;-) En ik zou pas 12 uur later thuis zijn, haha. Gevalletje minder slim.

♦ Schüle.

♦ De kantine is prima in Rotterdam! Dit nam ik als avondeten.

♦ Work work work work work. Ik was uiteindelijk pas om 23.15 uur thuis, vet laat! En ik was geestelijk nogal uitgeput, haha.

♦ Op vrijdag ging ik met een klasgenootje op pad om enquêtes af te nemen voor ons onderzoek. We doen onderzoek naar de veiligheid in wijken rondom asielzoekerscentra. Interessant! We gingen naar Wassenaar omdat daar een AZC staat.

♦ Wat een mooie omgeving! Ik kom zelden tot nooit in Wassenaar, maar elke keer als ik er doorheen rijd verbaas ik me om de mooie omgeving en de grote huizen. (ik stond hier trouwens even stil, foto’s maken tijdens het rijden is gevaarlijk)

♦ Gelukt! We hebben tien enquêtes afgenomen en een interview.

♦ Dit was heel lekker!

♦ Ik had geen zin, maar ik besloot toch even te sporten.

♦ Omdat ik het nu even gigantisch druk heb met school stond zaterdag gepland als ‘school dagje’. Voordat ik aan de slag ging zou ik nog even met m’n vriend op pad gaan om een cadeautje te kopen voor een verjaardag/housewarming ’s avonds. Ik droeg weer eens de Chubby Stick van Bourjois!

♦ Nog even een broodje bij Hema.

♦ Daarna aan de slag! Ik nam nog een interview af voor het onderzoek.

♦ Tussen de bedrijven door (ter ontspanning ;-)) bakte ik een cheesecake! Het was lang geleden maar hij smaakte heerlijk.

♦ ’s Avonds naar de verjaardag/housewarming van vriendin Anoeska. Ze is net gaan samenwonen en was onlangs jarig, dus ze combineerde dit. Ik vond hun huisje echt heel mooi geworden!

♦ Zondag was een heerlijk relaxed dagje. Na een ontbijtje gingen mijn vriend en ik richting het bos om even te wandelen. We wilden eerst op het strand gaan lopen, maar het bleek toch nog best fris. ;-) En op het strand waai je helemaal weg natuurlijk. Het bos dus.

♦ Hoi.

♦ Daarna reden we naar Hoek van Holland om even wat te drinken en om nog een stukje te lopen.

♦ Nogmaals hoi, haha. Hier stonden we op een bunker. Hier rond het strand staan veel bunkers uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Ook in het bos waar we waren stonden er een hoop.

♦ ’s Avonds gingen we nog even naar de bioscoop. We hebben een Pathé abonnement en er draaien op dit moment megaveel films die we willen zien, dus we wilden dit weekend eigenlijk niet overslaan. We gingen dit keer naar Allegiant, de derde film van The Divergent Series. We hadden er alleen iets teveel van verwacht denk ik, want we vonden hem wel oké maar niet zo goed als de vorige twee delen.

~~~

Tot zover mijn week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een update te lezen. Ik vond het zelf in ieder geval erg leuk om weer het een en ander vast te leggen en om weer een beetje te bloggen.

Hoe was jouw week?