Hallo! Welkom bij weer een nieuw diary, vers van de pers. Ik zit er aan te denken om het voortaan tweewekelijks op woensdag een diary te plaatsen, omdat ik vaak in het weekend niet zoveel tijd heb het te maken. Laat maar even weten hoe jullie daarover denken! Vandaag ga ik je in elk geval even meenemen naar de afgelopen tijd want ik heb weer wat foto’s gemaakt. Het zijn foto’s van de afgelopen weken. Je ziet onder andere: een weekendje Zwolle, mijn verjaardag, school en het concert van Adele!

Alweer een paar weekjes geleden sprak ik af met vriendin Kayli die in Rotterdam op kamers woont! We aten lekker pannenkoeken (MET NUTELLA! en aardbeien) en hadden weer genoeg om bij te kletsen. Altijd gezellig na elkaar even niet gezien te hebben.

Lekker lunchen in het zonnetje met m’n vriend bij Van der Valk in Leusden. Daar maak je me altijd blij mee. We gingen een weekendje weg en hadden supergoed weer!

Het bos in Ermelo. Zoals je misschien wel weet kom ik zelf niet uit deze omgeving (hallo Randstad), maar wat is het daar mooi! <3 Mijn opa en oma hebben een vakantiehuisje in die buurt en daar verbleven we een paar dagen. Soms zou ik best aan de andere kant van het land willen wonen.

Gezonde snack: paprika met hummus. Gewoon losse paprika vind ik meestal niet zo bijzonder, maar met die hummus is het net wat pittiger. Niet verkeerd.

Op 25 mei was ik jarig en daarom bakte ik onder andere deze aardbeienkwarktaart op verzoek van vriendin Linda haha. ;-) Maar stiekem vind ik kwarktaart zelf ook heel lekker. Ik vierde het op zaterdagavond voor vrienden en doordeweeks voor familie. Het was erg gezellig!

Verjaardagsselfie <3

De afgelopen weken was het met regelmaat erg lekker weer. Kat Zazou genoot er ook van! Hij was helemaal hier op geklommen en kon er niet zelf af, maar elke keer als ik hem wilde oppakken ging hij zo raar liggen, haha. Na een paar uur heeft m’n vader hem eraf gehaald.

Friet bij de Ermelosche Frietzaak, de winnaar van de AD Friettest 2016. ;-) Dat moest natuurlijk geproefd worden. Het was écht heel erg lekker! De hamburgers zijn trouwens ook een aanrader daar.

Een dagje in het mooie Zwolle.

Ik moest zo lachen om bovenstaand plaatje, haha! Dit is echt zo op mij van toepassing namelijk. Zoals je in m’n shoplog van laatst kon zien ben ik de laatste tijd weer erg into make-up.

Ik kocht een nieuwe camera! Al heel lang wilde ik een systeemcamera en omdat ik voor m’n verjaardag vooral geld had gevraagd, had ik genoeg om er eentje te kopen. Wat ben ik blij met dat ding zeg! Productfoto’s worden nu veel mooier en ook video’s zijn een stuk scherper. Uiteraard ga ik hem ook gebruiken op vakantie bijvoorbeeld. Het is een witte Samsung NX3300.

Laatste dagje school voor de tentamens. Wat een baaldag was dit. Het was slecht weer buiten en ik had er helemaal geen zin in! En dan had ik ook nog eens eens 1,5 uur tussenuur. Dan maar Jeffree Star video’s kijken…

En toen was het tijd voor ADELE! Eindelijk! Ik had er ontzettend veel zin in en was superblij dat Linda en ik (eigenlijk vooral Linda, thanks Lin) kaarten hebben kunnen fixen. Van tevoren gingen we lekker even wat eten op een terrasje want het weer was top.

ZIN IN! We vonden het zó relaxed dat er enkel zitplaatsen waren. Zo kon je rustig aan doen en hoefde je niet te stressen om een goede plek. Ook wel eens fijn! Voordat het begon haalden we nog wat drankjes en tja, het was gewoon erg chill!

Het was echt enorm gaaf! Linda en ik zijn groooote fan van Beyoncé (als in: twee jaar op rij naar het concert geweest en twee keer een hele dag in de rij gestaan) maar stiekem vonden we dit concert nog net iets beter. Adele maakte echt contact met het publiek en kletste haar hele show aan elkaar, wat het allemaal heel persoonlijk en leuk maakte. Daarnaast is ze ook hartstikke grappig. En laten we vooral haar geweldige stem niet vergeten ;-)

 

Tot zover dit diary voor vandaag! Volgende week komt er ook nog eentje online met mijn belevenissen en daarna ben ik twee weekjes in de Algarve van Portugal te vinden.

xxx,
Melissa