Sinds enkele weken is mijn make-upverslaving weer terug. Een tijdlang hield ik nieuwe collecties niet meer bij, kocht ook niet zoveel make-up (‘want ik heb al zoveel’) en droeg eigenlijk alleen mijn dagelijkse look zonder veel poespas. Toen herontdekte ik NikkieTutorials en Jeffree Star op YouTube en kreeg ik zelf ook weer zin om wat meer aan de slag te gaan met make-up! Dit resulteerde in een aantal make-up aankopen en die ga ik je vandaag laten zien.

Kruidvat 1+1

Onlangs was er bij Kruidvat ook weer een 1+1 gratis actie op veel make-up. Ik kocht bovenstaande producten van MUA! Als eerst dit oogschaduwpalette, waarvan ik de kleuren erg mooi vond. Ik heb nog wel mijn 40 palette met felle kleurtjes, maar dat zijn vooral shimmery kleuren en ik wilde ook graag een aantal matte exemplaren hebben. Die zitten hier ook in.

Daar onder zie je een Velvet Lip Lacquer in de kleur Kooky. Dit product wilde ik al heel lang hebben! Het is een prachtige donkerpaarse kleur met matte finish en heel veel pigment.

Verder kocht ik nog een gezichtspoeder en een highlighter. Ik was erg geneigd om een lichtroze of beige highlighter te nemen, maar omdat ik daar al zoveel highlighters van heb koos ik dit keer voor een wat donkerder kleurtje. Leuk voor de zomer, dacht ik zo. Van al deze producten ga ik nog een review schrijven trouwens, dus ben je benieuwd naar wat ik ervan vind, kom dan zeker even terug!

Amsterdam

Na een dagje in Amsterdam gespendeerd te hebben met een vriendin kwam ik met bovenstaande spullen thuis. Links zie je een blendingkwast van Kiko Milano. Ik heb twee blendingkwasten, een oude van Hema en eentje van The Body Shop (die laatste werkt nog heel prima), maar omdat ik die van Hema niet zo fijn meer vind werd het tijd voor een nieuwe. Deze van Kiko voelde heerlijk zacht aan!

Daarnaast zie je een mini shampoo en conditioner van de Argan Oil lijn van Organix. Deze shampoo en conditioner had ik eerder in een miniversie en dat vond ik erg handig voor weekendjes weg en dergelijke. De geur van deze producten is heerlijk!

Wat ik bij Kruidvat kocht waren twee producten van Essence, namelijk een wimperlijm en zwarte lipstick. Nu ik weer wat vaker make-uplooks maak en YouTube video’s opneem, vond ik het wel noodzakelijk om een goede wimperlijm te hebben voor kunstwimpers. Of de lijm daadwerkelijk goed is weet ik nog niet, dat horen jullie nog. ;-) Zwarte lipstick wilde ik al een hele tijd hebben en ik liep er eigenlijk toevallig tegenaan. Op het eerste gezicht ziet hij er goed uit!

Tot slot nog twee dingen van Kiko: kunstwimpers en een mascara. De wimpers vond ik er gaaf uitzien, lekker dramatisch en leuk voor een wat zwaardere look. De mascara kocht ik eigenlijk vooral vanwege de verpakking! Het is niet heel goed te zien op de foto, maar de verpakking is wit met roségoud en ook de mascara zelf ziet er zo uit.

Heb jij onlangs nog beauty/make-up aankopen gedaan? Let me know!