Vanaf half augustus heeft Catrice een nieuwe limited edition in de schappen liggen, namelijk eentje die geheel in het teken staat van contouren! Contouren is helemaal hot op het moment en daar speelt het merk dus slim op in. De collectie bevat onder andere highlighters, poeders en een heuse contouring brush. Aangezien ik het contouren steeds interessanter begin te vinden en DOL ben op highlighter, heb ik een aantal items op m’n wensenlijstje staan.

1. Catrice Contourious Contouring Cream Palette

Eerlijk? Ik heb nog nooit een contouring cream gebruikt. Het lijkt me wat onhandig en lastig om goed te vervagen, maar eens moet de eerste keer zijn toch? Het lijkt me leuk om deze te proberen. Met dit product kan je lichte of donkere accenten in je gezicht aanbrengen.

2. Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

Met stipt op nummer één natuurlijk: de highlighter uit de collectie. Dit fijne poeder bevat lichtreflecterende pigmenten voor champagne of rosé-abrikoos kleurige highlights op je gezicht. Niet verkeerd denk ik zo! Zo op het eerste gezicht ziet het palette er goed uit.

3. Catrice Contourious Lip Contour & Colour

Dan dit twee-in-één product, speciaal om je lippen meer vorm te geven. In het product zit zowel een lippotlood als lipgloss wat moet zorgen voor extra mooie lippen. Ik ben benieuwd.

4. Catrice Contourious Contour Brush

Tot slot deze kwast, speciaal ontworpen om je gezicht meer vorm te geven. Ik ben erg benieuwd of dit een fijne kwast is en of ik hiermee daadwerkelijk mijn gezicht mooi mee kan contouren. De vorm lijkt me in ieder geval erg geschikt.

~~~

Wat me opviel bij het uitzoeken van de producten is dat de prijzen wel héél laag zijn. Meer Essence laag. Op de Duitse site van Catrice zijn de prijzen wat hoger, dus ik verwacht eerlijk gezegd dat dit de daadwerkelijke prijzen zijn. In Duitsland is de highlighter bijvoorbeeld €4,99 terwijl in Nederland €2,35 wordt aangegeven. Ik ben benieuwd naar de echte prijzen in Nederland.

Voor de gehele Catrice Contourious collectie, klik HIER. De limited edition is vanaf half augustus tot half september 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Kruidvat in België.

Heb jij favorieten uit de Catrice Contourious collectie? Let me know!