Goedemorgen, het is weer tijd voor een fotodagboekje. Dit keer zie je onder andere pannenkoeken (altijd goed als je het mij vraagt), video’s opnemen, een tripje naar Amsterdam, een foodtruck festival, Kensington en MEER! Klik snel verder voor de foto’s.

Eerst nog even een fotootje van school. Of nouja, van de kantine. Het was helemaal vernieuwd en ik spotte deze verse sapjes. Ik heb het nog niet geprobeerd maar het zag er lekker uit.

PANCAKES! Sinds vorig jaar ben ik helemaal gek op pannekoeken. Vraag me niet waarom, maar het is zo. Je kan me er echt voor wakker maken. ;-) Hier had ik weer een hele stapel gebakken voor iedereen. En zoals altijd smaakte het goed.

Dit is een screenshot uit deze video. Goals! Ik vind deze look echt prachtig. De manier waarop alles geblend is, de eyeliner.. gewoon alles!

M’n vriend en ik reden op een zondag spontaan even naar Haarlem toe om daar naar de bioscoop te gaan. We hadden Captain America nog niet gezien en die wilden we wel graag nog in de bios zien, aangezien we een Pathé abonnement hebben. Hij draaide alleen nog daar dus reden we daar even naartoe. We waren te vroeg dus aten eerst nog een Italiaans ijsje!

Na een hele lange tijd ging ik weer video’s maken! En wel op een nieuw YouTube account. Ik vond het wel even wennen om Engelstalige video’s te maken, en om eerlijk te zijn voel ik me er nog niet 100% comfortabel bij, maar het gaat steeds beter. Ik vind het hartstikke leuk om te doen, dus dat scheelt! Zo fijn dat ik nu ook een goede camera heb, naast de overige spullen die ik al had.

Ik nam de Full Face Using Only Highlighter Challenge op! En dit was het resultaat. Mijn snapchat is trouwens: melissamaria!

Vriendin Linda heeft een nieuwe kamer in Amsterdam sinds een paar weken, dus ik ging even langs. We maakten er gelijk een shopsessie van! Deze shirtjes bij Stradivarius vonden we erg leuk.

Lunch bij Hema. Speltbroodje met pesto, mozzarella, tomaat en rucola. Echt wel favoriet bij mij. Het broodje Surinaamse kip vind ik ook altijd erg lekker trouwens.

Echt een grappig programma is dit, gaat helemaal over katten. Ze vertellen allemaal weetjes over verschillende rassen enzo, best leuk en interessant als je van katten houdt. ;-)

Ik moest zo lachen toen ik deze meme tegen kwam, want hij is ZO WAAR! Dit is echt mijn leven gewoon, haha. Meer mensen die dit herkennen?

Onderweg naar school voor een presentatie met het projectgroepje. Ik was er niet zo nerveus voor maar ik had er vooral weinig zin in. Voor m’n gevoel had ik al vakantie namelijk! M’n winged eyeliner was wel goed gelukt, dat maakte het al beter. ;-)

Video’s maken betekent ook video’s bewerken! Ik doe dat nu in Adobe Première Elements 11 en hoewel het even wennen was, vind ik het nu een fijn programma.

Middagje winkelen met m’n moeder.  Natuurlijk kocht ik weer iets, ook al had ik het niet eens echt nodig: een blouseje voor op vakantie. Hierna gingen we naar… het foodtruckfestival!

Helaas was het niet zo druk omdat het weer nogal tegen zat, maar dat mocht de pret niet drukken vonden wij. Ik bestelde een heerlijke curry bij Hurry for Curry!

DIT WAS ZO LEKKER, serieus! Ik heb er echt van gesmuld. Daarna haalde ik nog een crêpe met Nutella. Omdat het kon.

’s Avonds ging ik naar een festival en Kensington trad op! Samen met Linda zijn we een heel eind naar voren gegaan waardoor we bijna helemaal vooraan stonden. Super gaaf! En zoals altijd waren ze heel goed. We hebben erg enthousiast meegezongen. ;-)

Tot de volgende keer!

xxx,
Melissa