Diary #30

Hallo daar! Ik heb nog heel even vakantie (lees: tot donderdag) en ik had tijd over, dus het leek me leuk om weer eens een diary te maken! Het is alweer even geleden en intussen heb ik een hoop leuke dingen gedaan. Ten tijde van mijn vorige diary ging ik bijna naar Portugal, inmiddels ben ik alweer ruim een maand terug. Binnenkort komt er een video online hiervan! Voor nu: een BOMVOL diary met veel lekker eten, zonnige dagen, bioscooptripjes en Amsterdam!

Na de vakantie: een hoop gezonde boodschappen doen! Tijd om weer even ‘normaal’ te eten en vooral wat meer groente en fruit. Ik kom heel graag bij Lidl de laatste tijd!

Net terug van vakantie en alweer lekker uit eten bij La Cubanita in Den Haag met vriendinnetjes! Zwaar leven hoor ;) Haha. Ik vind La Cubanita altijd zo lekker! We liepen langs de Hofvijver en die stond er vrolijk bij.

Ik bakte een chocolade-oreo-tulband cake. EN HIJ WAS MEGA LEKKER! En smeuïg <3 Terwijl ik het maakte dacht ik wel eventjes: oei, zoveel calorieën! ;-) Maar ach, af en toe moet kunnen. Iedereen vond ‘m goed geslaagd dus ik zal hem vast nog wel eens bakken.

Na het nuttigen van de tulband cake gingen m’n vriend en ik maar weer eens naar de bios. Jason Bourne dit keer! Ik vond het weer een erg gave film.

Vloerkleed Simba.

In het Westland (daar woon ik) staat de zomer in het teken van de feestweken. Ik heb er een paar gemist vanwege mijn vakantie (vind ik niet eens zo erg), maar de feestweek in De Lier is altijd wel errrg leuk dus daar ging ik twee avonden heen. Eerst met vriendinnetje Linda, daarna met mijn vriend en nog twee vrienden! Was weer goed geslaagd.

De dag erna waren m’n vriend en ik wat moe, maar we besloten zijn nieuwe auto even uit te testen door een ritje te maken! We reden eerst naar Bergen op Zoom. Ik was er nog nooit geweest, maar het was er heel gezellig! Het was ook heerlijk weer.

We dronken wat op een terrasje en aten cheesecake. No problemo!

Daarna reden we door naar Breda! Het was niet zo lang meer rijden en we hadden zin om naar de film te gaan en om weer eens een nieuwe Pathé te proberen. Middenin het centrum aten we bij Tortilla’s lekker Mexicaans. Ze hebben een lekker groot terras en gezellige binnentuin, en het eten is ook nog ’s lekker! Aanrader dus.

Onderweg naar Amsterdam! Wederom warm en zonnig weer <3

Linda en en ik wilden al even de Amy Winehouse tentoonstelling in het Joods Historisch Museum bezoeken (we hebben ook samen de documentaire in de bios gezien) en eindelijk was het dan zover! Het was erg leuk maar het duurde wel kort, na nog geen uurtje stonden we weer buiten. ;-) Maar ach, het was wel fascinerend om te zien hoe haar leven was. En met studentenkorting betaal je maar 7 euries.

Good times!

Op een vrije middag kwam ik op het (vind ik zelf) geniale idee om ijsjes te maken! Ik had al een tijdje geleden van die vormpjes bij Ikea gekocht en met dat warme weer vond ik het de hoogste tijd voor IJS!

Ik heb vorige week heel wat uurtjes in de tuin doorgebracht, heerlijk! ♥ Warm weer, zon… ik word er altijd helemaal zen van.

Op donderdag ging ik met Linda en Iris naar het strand van Hoek van Holland! Toevallig konden we allemaal en waren ze in de buurt (zij studeren in andere steden) dus dat was wel heel erg gezellig en leuk! Iris was net terug van Sziget en Linda en ik waren naar de feestweken geweest, dus we hadden genoeg om bij te kletsen.

’s Avonds at ik een heerlijke salade! Gewoon van de AH, het is de Thaise kip salade. Lekker fris met dat warme weer.

~~~

Het lijkt nu misschien alsof ik alleen maar vakantie gevierd heb de afgelopen tijd ;-) maar uiteraard heb ik ook nog best wel veel gewerkt tussendoor. Moet ook gebeuren! Het is alleen niet zo bijzonder en daarom maak ik er eigenlijk geen foto’s van. Komende week zullen er trouwens op Pink Sensation nog wel wat updates online komen, maar ik begin dus aanstaande donderdag weer met school en dan moet ik even aankijken hoeveel tijd ik over heb. Tot volgende week in elk geval! X

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Ik ben Melissa en ik schrijf hier over beauty, make-up, mijn leven & nog veel meer.

Instagram
 • Prima dagje om jarig te zijn
 • Best wel mooi hier Luxemburg
 • Deze bruschetta verdient een Instagram post food Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Inleveren maar! scriptie
 • Delft summer
YouTube