Cut Crease Makeup Tutorial

Hallo! Vandaag laat ik zien hoe je een cut crease make-up look kan maken. Ik gebruik hiervoor het The Balm Nude Dude palette, hier heb ik onlangs ook een review over geschreven. Klik verder om de video te bekijken en vergeet niet te abonneren op mijn kanaal. :-)

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

2 reacties op Cut Crease Makeup Tutorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Ik ben Melissa en ik schrijf hier over beauty, make-up, mijn leven & nog veel meer.

Instagram
 • Prima dagje om jarig te zijn
 • Best wel mooi hier Luxemburg
 • Deze bruschetta verdient een Instagram post food Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Inleveren maar! scriptie
 • Delft summer
YouTube