Hallohallo en welkom bij een nieuw diary! Ik ga je weer meenemen in mijn leven door middel van een paar foto’s. Het was de laatste weken behoorlijk lekker weer en daar heb ik goed van genoten! Ook ben ik weer naar school geweest, heb ik gewerkt, mijn make-upstash opgeruimd, ben ik naar een leuk feestje geweest en méér! Kijk snel mee.

School ging weer beginnen en ik had daarom nog wat schoolspullen (een schrift en stiften, haha) nodig. Ik vind de schriften van Hema erg fijn dus daar wilde ik heen! Uiteraard werd er eventjes geluncht. Altijd goed!

Mijn nieuwe oogschaduwkwasten kwamen binnen! Ik heb er toevallig onlangs een artikel over geschreven. Ik kon niet wachten om er een look mee te maken. Het zijn roségouden kwasten van Boozy Cosmetics.

Met dat goede weer stond de barbecue weer lekker aan! Dit is een tafelbarbecue’tje van Action en hij was maar 14 euro. En hij werkt perfect!

Ik irriteerde me nogal aan mijn rommelige kaptafel dus ik besloot AL mijn make-up uit te zoeken, opnieuw in te delen en dit was het resultaat! Ik ben er een paar uur mee bezig geweest maar ik was (en ben) ZO blij met het resultaat! Alles past er weer perfect in en is een stuk beter geordend.

Zo zag mijn hand er na afloop uit. ;-) Ik wilde alles even goed testen om te kijken of ik het zou houden of niet, en dat kan je natuurlijk het beste doen door alles even te swatchen. Ik herontdekte weer wat producten en ik weet nu weer beter wat ik allemaal heb. Valt trouwens niet op hè dat turquoise mijn lievelingskleur is. ;-)

Pretty Naaldwijk! Ik kwam hier uit school en ging daarna gelijk langs bij m’n vriend om daar te eten en lekker een avondje series te kijken. Niet verkeerd na een lange schooldag.

Ik heb behoorlijk vaak lekker in de tuin gezeten met het goede weer! Zo fijn. Je kan me trouwens toevoegen op Snapchat, mijn gebruikersnaam is xmelissamaria!

Sinds ik terug ben van vakantie (wat al ruim twee maanden geleden is) zag mijn auto er NIET uit! Echt vreselijk. Overal spinnenwebben, blaadjes, viezigheid… bah. Ik had elke keer geen zin om door de autowas te gaan maar ineens was ik het zat en besloot ik toch maar even te gaan. ;-) Ik koos maar voor meest uitgebreide wasprogramma.

Ik ben ook nog naar een leuk feestje geweest, namelijk naar Senc Senc Senc! Het werd op het strand van Hoek van Holland gehouden en het was heel leuk. We zijn lekker los gegaan op onder andere Yes R. (no shame), SBMG, Bokoesam, K-Liber, Def Rhymz en DJ Bombastic. Helaas werd het later op de avond wat slechter weer (lees: regen en harde wind) maar het was alsnog een geslaagde avond!

Het was ook weer tijd voor… EXPEDITIE ROBINSON! Zeker wel één van m’n favoriete tv-programma’s! Ik vond het weer helemaal geweldig en kan nu al niet meer wachten tot de volgende afleveringen.

 

Ik ging vorig weekend naar The Lion King met m’n vriend in de bioscoop! De hele maand september zijn het Disneyweken en draaien er vier klassieke Disney films. Aangezien ik The Lion King als kind al ongeveer 100 keer heb gezien en dit echt #jeugdsentiment is, moest ik er natuurlijk heen. Vooraf dronken we lekker wat op de Beestenmarkt in Delft.

Zo, dat was ‘m alweer! Ik wens jullie een fijne week en tot de volgende keer!