Goedemorgen en welkom bij een nieuw diary! Het is alweer even geleden dat ik wat foto’s deelde dus het was weer de hoogste tijd. Ik had veel eerder wat foto’s willen samenvoegen tot een diary, maar het kwam er elke keer niet van. Iets met drukke weekenden, school en werk. ;-) Maar ik klaag niet, want ik heb genoeg leuke dingen gedaan en weer genoeg om te laten zien. De vorige keer was het nog zomers weer, inmiddels is het echt herfst! Kijk mee naar mijn foto’s.

Eerst maar even een foto van toen het nog lekker weer was, want toen ik mijn laatste diary plaatste was het weer nog heerlijk zomers! Mijn moeder had lekkere sandwiches met filet american, ui en ei gemaakt en dat aten we lekker buiten op.

We keken Prison Break af! En nu moet ik afkicken! Ik vond het echt een megagoede serie en kan niet wachten tot het allernieuwste seizoen volgend jaar uitkomt. Nog heel even wachten.

 

Ik ruimde mijn Pink Sensation mailbox op (als je nog antwoord van me moet krijgen: ik ben ermee bezig!) en kwam serieus dit mailtje tegen. In ruil voor een artikel een dikke reep Tony Chocolonely. Ik vond het een beetje vreemd, dit is niet echt de normale gang van zaken als het gaat om advertorials.

Met m’n zusje Sabine onderweg naar Amsterdam want we gingen naar The Partysquad 10 Year Anniversary in de Melkweg samen met nog twee vriendinnen van mij. Het was echt heel tof! Er kwamen een hoop andere artiesten langs (Brainpower, Yes-R, Dio, Ali B. enz.) dus er kwamen een hoop gouwe ouwe nummers voorbij.

Outfitje.

Foodtruckfestival ‘Toost’ stond al een tijdje op de planning want die zouden langskomen in het Westland. Uiteraard ging ik hierheen met m’n vriend om even lekker te eten! Ik heb weer een heerlijke curry op (bij Hurry For Curry, aanrader) en natuurlijk een Nutelle crêpe. Nom.

 

We gingen met z’n achten uit eten (oké, eigenlijk negen, want er was een baby bij) bij Moshi Moshi in Rijswijk. De eerste keer dat ik écht sushi ging eten. ;-) Het was erg lekker, maar ik heb natuurlijk niet de exemplaren met rauwe vis gegeten. Ik houd sowieso al niet van vis, laat staan van rauwe! #bah Haha. Het was wel erg gezellig!

Beetje wandelen in de duinen en op het strand bij (toen nog) mooi weer.

Een look waarvan ik de tutorial onlangs heb geüpload op mijn YouTube kanaal! Hij komt heel snel ook online op Pink Sensation, maar als je wil kan je hem natuurlijk al gewoon via mijn kanaal bekijken.

Twee lekkere en gezonde bananencakes gebakken! Ik ben tegenwoordig helemaal fan van gezonde baksels maken in het weekend, want die vries ik dan in en dan heb ik doordeweeks makkelijk en snel een gezond tussendoortje! Ideaal voor als ik moet werken of school heb. Het recept van deze cakes, of eigenlijk bananenbrood, vind je HIER.

~~~

Tot zover dit diary! Ik wens je een heel fijne week toe en tot de volgende keer! X