Het is weer maandag en vandaag betekent dat: diary time! Ik laat je weer wat foto’s zien van de afgelopen weken. Ik was in verschillende steden, had een bruiloft, genoot van de mooie herfstkleuren, ging naar de bioscoop én afgelopen vrijdag was ik bij het concert van één van mijn favoriete bands: Kensington!

Eerst een foto van dit luie beest, want dit is precies hoe ik hem aantrof in mijn broertjes’ kamer! Echt een stiekemerd hoor, want hij mag helemaal niet op bed liggen. Als m’n broertje zijn deur vergeet dicht te doen gaat Zazou er sowieso liggen. ;-)

Ik was een dagje in Breda tijdens ons jaarlijkse familieweekend! In augustus was ik al even in Breda, maar nu hadden we genoeg tijd om de stad te bekijken en natuurlijk om te shoppen!

Lunch in Apeldoorn bij Bagels & Beans. 😍Ik had er nog nooit echt geluncht maar het is zeker voor herhaling vatbaar! Ik nam een tomatenbagel met onder andere gegrilde courgette en een aardbeiensapje.

In de natuur bij Oisterwijk. Het was prachtig weer: een lekker zonnetje, geen wind en niet koud. Van mij mag het de hele herfst zo zijn!

Links: de tekst verraadt het al: ik had bedacht om een tweede paar gaatjes in mijn oren te laten schieten en de dag erna wilde ik dat eigenlijk gelijk laten doen. Waarom wachten als het ook meteen kan? ;-) Ik ben er as we speak nog erg blij mee! Rechts: PIZZA! ❤️ Mijn vriend woont naast een erg goede pizzeria dus tja, dan wordt er soms pizza besteld. Niet verkeerd!

Mooie herfstkleuren. Ik vind het altijd jammer dat de zomer weer voorbij is, maar die mooie kleuren maken het wel een beetje goed.

Ik was op zoek naar Dr. Martens – achtige laarsjes en deze van Van Haren vond ik er erg mooi uitzien! Ze hadden ze alleen niet meer in mijn maat helaas (alleen nog maar 41 en groter terwijl ik meestal 39 heb) dus ik maakte er maar een foto van. Na heel veel gedoe heb ik toch een paar kunnen bemachtigen gelukkig!

Natuurlijk gingen m’n vriend en ik weer naar de bioscoop! Hier gingen we naar The Magnificent Seven. Ik vond het echt een leuke film! Humor, actie, historisch.. ik vond ‘m erg goed. Verder ging ik ook nog naar The Accountant met mijn moeder, ook een aanrader.

De moeder van mijn vriend ging trouwen met haar -inmiddels- man en daar waren wij natuurlijk bij! Het was een hele leuke dag. :-) Ik vond het ook erg leuk om me weer eens helemaal netjes aan te kleden.

Afgelopen vrijdag was ik bij een concert van KENSINGTON! 🙆 Ik heb groot fan en na een jaar lang wachten konden we er eindelijk heen! Het was weer één groot spektakel en zou zo nog een keertje willen.

~~~

Tot zover dit diary! Ik heb zoals je ziet weer aardig wat leuke dingen gedaan. Opvallend detail misschien: je ziet helemaal niets van school of iets dergelijks. Dat klopt! Ik heb één week herfstvakantie gehad waarin ik een opdracht moest maken, en daarna had ik twee tentamenweken. Probleempje: ik had precies mijn tentamen op de dag van de bruiloft, dus daarom heb ik mijn tentamen niet gemaakt en dus ook niet echt wat aan school gedaan. Gelukkig kan ik ‘m volgende periode gewoon herkansen, maar dat is dus de reden dat je geen school ziet! Ook maak ik geen foto’s terwijl ik werk, want dat lijkt me nogal saai.

Tot de volgende keer!