Double Winged Eyeliner + Purple Lips

Vandaag weer eens een look die ik op mijn YouTube kanaal plaatste. Het werd een look met double winged eyeliner en donkerpaarse lippen! Het is een liquid lipstick van MUA waarover ik onlangs ook een review schreef. Klik verder om de video te bekijken. Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn kanaal! :-)

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal!

 

2 reacties op Double Winged Eyeliner + Purple Lips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Ik ben Melissa en ik schrijf hier over beauty, make-up, mijn leven & nog veel meer.

Instagram
 • Prima dagje om jarig te zijn
 • Best wel mooi hier Luxemburg
 • Deze bruschetta verdient een Instagram post food Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Luxemburg
 • Inleveren maar! scriptie
 • Delft summer
YouTube