Als ik íets graag doe in mijn vrije tijd, dan is het wel het bijlezen van blogs en het bekijken van video’s op YouTube. Vroeger hadden veel bloggers een YouTube kanaal naast hun blog, maar tegenwoordig lijkt dat eerder andersom. Ik merk zelf ook dat ik naast blogs ook wat meer video’s kijk, puur omdat daar ook steeds meer leuks te vinden is. Vandaag deel ik in totaal zes van mijn favoriete blogs én YouTube kanalen met jullie, dus kijk maar snel mee!

Ter info: de roze titels zijn klikbaar!

Favoriete YouTube kanalen

CrystalLindy

Ken je Lindy’s account nog niet? Ga er dan sowieso even heen! Lindy is gewoon Nederlands maar maakt Engelstalige make-upvideo’s in een geheel eigen stijl. Om die reden vind ik haar video’s superleuk om te bekijken. Binnen een jaar tijd hebben meer dan 80.000 mensen zich op haar kanaal geabonneerd! Ze komt bij mij uit de buurt en ik ‘ken’ haar viavia, misschien vind ik het daarom extra leuk dat haar account zo succesvol is.

#Boos

Ik weet nog goed dat Tim Hofman op Twitter een soort aankondiging deed, waarin hij vertelde dat hij een übervrolijk programma ging maken om boze mensen weer on-boos te maken. In korte tijd is zijn programma #Boos op YouTube uitgegroeid tot een gigantisch succesvol kanaal waarin hij, zoals hij zelf zegt, alle toeters, bellen en bombarie uit de kast haalt om mensen on-boos te maken. Ik vind de afleveringen iedere week weer even vermakelijk en soms ook wel een tikkeltje awkward om te kijken, maar wel heel erg leuk.

JessieMaya

Jessie heb ik onlangs ontdekt maar ik vind het nu al ontzettend leuke video’s om te kijken! Ze doet een opleiding voor special effect make-up en dat zie je terug in een aantal video’s. Verder vind ik dat ze hele mooie make-uplooks maakt en ze heeft -vind ik- gewoon een erg leuke persoonlijkheid. Zeker een aanrader om te bekijken.

Favoriete blogs

Jenniefromtheblog

Jennie volg ik al een aantal jaar denk ik maar ik vind haar blog gewoon steeds leuker geworden. Vooral haar diary’s vind ik erg leuk, want ze doet allemaal toffe dingen. Ook haar ouftitposts en interieur gerelateerde artikelen lees ik graag. Nu ze afgestudeerd is doet ze nóg meer toffe dingen en update ze haar blog ook vaker.

ByAranka

Aranka vind ik op dit moment echt één van de beste beautybloggers van Nederland van dit moment! Waar veel andere beautybloggers minder gaan uploaden of zelfs stoppen, gaat Aranka vrolijk door en zijn haar artikelen altijd voorzien van prachtige foto’s! Daarnaast is ze lekker nuchter en dat vind ik heel verfrissend.

By Dagmar Valerie

Dagmar haar blog ken ik al een poosje, maar ik volgde haar niet echt actief. Onlangs kwam ik viavia weer op haar blog terecht en zag ik dat ze (inmiddels al even) zwanger is! Ik ben toen gelijk een beetje terug gaan lezen en sindsdien bezoek ik haar blog weer vaker. Dagmar schrijft leuke artikelen en haar positiviteit spat er altijd vanaf!

~~~

Tot zover mijn favoriete YouTube kanalen en blogs van dit moment! Natuurlijk volg ik veel meer kanalen en blogs maar dit zijn toch wel de favorieten die ik regelmatig even bezoek.

Wat zijn jouw favoriete YouTube kanalen of blogs? Let me know!

Bron afbeeldingen: 1, 2, 3