Hi allemaal, welkom bij een nieuw diary! Ik heb weer genoeg gedaan en ook het één en ander vastgelegd op beeld, dus ik heb weer een hoop om te laten zien. Het zijn foto’s van de afgelopen weken, omdat er een paar weken geen diary online is gekomen en ik wél veel heb om te laten zien. Alles staat dus een beetje door elkaar, maar dat maakt natuurlijk helemaal niks uit! Kijk gezellig mee.

♦ Schooool. Eindelijk had ik m’n nieuwe schoenen aan die ik bij Van Haren kocht! Nu zijn het m’n lievelingsschoenen.

♦ Ik kreeg een erg leuke uitnodiging binnen voor een kerstcocktail van een PR-bureau, maar helaas kon ik er niet heen omdat ik die dag college heb.

♦ Lekker uit eten met familie bij een nieuw restaurant in ons dorp! De plaatselijke snackbar stopte ermee en een jeugdvriend van m’n vader nam de zaak over en toverde het om tot een superleuke hippe tent! Ik nam een gegrilde kip maaltijdsalade en die smaakte heel lekker.

♦ Een diary is natuurlijk niet compleet zonder m’n favoriete kat Simba.

♦ Ik was drie jaar samen met m’n vriend. ❤️ Om die reden gingen we een dagje naar Gouda. We waren hier nog nooit geweest en via Groupon hadden we een lekkere lunch gevonden. We kregen kaassoep (omg) en kaaskroketjes!

♦ Het was heeeel erg koud die dag dus we hebben het vooral koud gehad. #goh Haha. Gezellig was het wel! En wat is Gouda een mooie stad!

♦ Wat doe je op een schooldag en je hebt van 4 tot half 7 tussenuur? Lekker ergens gaan eten natuurlijk! Ik ging met Jessica naar Verhage (vast wel bekend onder Rotterdammers) en deze salade was TOP!

♦ Weer aan het filmen!

♦ De eerste kerstlook video opnemen! Dit was het resultaat. Ik vind het zelf echt een leuke video geworden en vorige week kwam ‘ie ook online op Pink Sensation (wil je mijn video’s als eerste bekijken? dan kan je je het best op mijn kanaal abonneren) 😊

♦ Lekker series kijken met m’n vriend! We zijn nu bezig met de nieuwe seizoenen van Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow.

♦ Koud koud koud koud KOUD! Toch leverde het wel mooie plaatjes op.

♦ Veel eten in dit diary, haha. Ik maakte met mijn vriend een echte pie van bladerdeeg, kip, champignons en nog veel meer lekkere dingen. Hij was goed gelukt en smaakte ook lekker!

♦ Aan de studie, moet ook wel eens gebeuren. Ik begin arbeidsrecht steeds leuker te vinden.

♦ Vorige week hebben we eindelijk de kerstboom opgezet! Ik vind dat altijd zo leuk om te doen. Kerstmuziekjes aan en optuigen maar.

♦ Ik was voor de tweede keer in één week in Amsterdam (zie mijn plog) want ik ging naar de #eindfissa van FeestDJRuud met Linda en Iris in de Heineken Music Hall! Het was weer een groot gekkenhuis haha, maar wel heel erg leuk! We lagen pas tegen half 6 in bed (in mijn geval: luchtbed), oeps.

♦ Afgelopen week had ik mijn laatste schooldag EVER! Als het goed is dan. Volgende week is er nog les, maar omdat ik dan precies een concert heb (ik heb ook ’s avonds les) ga ik daar niet heen. Na de laatste lessen volgende week zijn er tentamens en in de periodes daarna ga ik afstuderen. Waaah. Zo’n raar idee dit.

♦ Ik verfde afgelopen week voor het eerst zelf mijn haar! Spannend dat ik het vond joh. Gelukkig is het goed gegaan en ben ik best tevreden over de kleur! Ik had het alleen nog nét iets donkerder willen hebben denk ik, maar voor nu vind ik het even goed zo. Uiteraard zit er een dik vet filter over deze foto heen, maar de kleur is dus wat meer bruin dan blond.

♦ Mijn vriend is jarig op 22 december (26 jaar alweer 😱 hihi) en we vierden zaterdag zijn verjaardag afgelopen zaterdag alvast voor vrienden. Ik heb hier helaas geen foto’s van! De dag erna ging ik gezellig met vriendinnen pannenkoeken gourmetten, daar heb ik dan weer wel een foto van! Het was erg lekker.

~~~

Dat was het weer voor vandaag! Vanaf nu ga ik proberen om gewoon elke twee weken een diary te plaatsen, dus de volgende keer zal op 2 januari zijn. Tot die tijd ga ik nog wat leuke kerstartikelen plaatsen (zei iemand daar kerst nail-art?) en natuurlijk genieten van de feestdagen. Tot de volgende keer! X