Joehoee, eindelijk is mijn eerste kerstlook video online! Mocht je mij al wat langer volgen, dan weet je dat ik al sinds 2009 kerstlooks maak, maar ik had natuurlijk nog nooit een kerstlook gemaakt voor mijn nieuwe YouTube kanaal. De eerste look heb ik gemaakt met typische kerstkleuren zoals groen en rood. Benieuwd? Klik snel verder om te zien hoe ik dit heb gedaan!

Producten gebruikt:

Gezicht:
– Etos Skin Smoothing Primer
– Catrice HD Liquid Coverage foundation in Rose Beige
– Manhattan Endless Perfection Makeup foundation in Light Porcelain
– Sephora High Coverage concealer in Cream
– Makeup Revolution contour palette
– Sisley L’Orchidee blush
– NARS Albatross highlighter

Ogen:
– Kiko Milano eyeshadow base
– Morphe 35N palette
– Morphe 12P palette
– Sleek Matte Me lip cream in Old Hollywood & Rioja Red (eyeliner)
– Catrice Pure Chrome eyeshadow in Artfully Lustrous
– Yves Rocher waterproof eyepencil
– Estee Lauder Sumptuous Volume mascara
– Max & More nepwimpers
– Anastasia Dip Brow Pomade in Taupe
– Gosh brow gel

Lippen:
– Sleek Matte Me lip cream in Rioja Red

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal!