Ongeveer een maand geleden begon ik met het uitwerken van enkele kerstlooks voor op mijn YouTube kanaal. Ik kwam tot de conclusie dat ik een donkerrode eyeliner nodig had, maarja, die heb ik niet en die vind je ook niet zomaar. Het leek me dus een goed idee om hiervoor een liquid lipstick te gebruiken! Ik zocht wat online en kwam uit op de Sleek Say the Magic Word Gift Set met vier Matte Me lip creams. De kleuren spraken me aan en daarom kwam deze set in mijn digitale winkelmandje terecht. Vandaag laat ik alle kleuren zien aan je zien.

Sleek Say the Magic Word Gift Set bevat de vier populairste Matte Me lip creams in een pocket editie. De kleuren die je terug vindt in de set zijn Birthday Suit, Velvet Slipper, Old Hollywood én Rioja Red. Een prachtige set voor perfecte matte lippen tijdens de feestdagen én voor daarna! Geef de set cadeau aan iemand of trakteer jezelf op deze geweldige set.

Een jaar geleden schreef ik al over de Matte Me lip creams van Sleek. Destijds kocht ik een felle koraalkleur met de naam Party Pink. Ik was erg tevreden over de finish en de longlasting, maar vond het ietwat oncomfortabel aanvoelen op mijn lippen. Toch vind ik dit nog steeds één van de betere liquid lipsticks die ik heb, dus vandaar dat ik dit setje toch bestelde.

Van links naar rechts: Rioja Red, Velvet Slipper, Birthday Suit en Old Hollywood. Een leuk en gevarieerd kleurenpalette waar je alle kanten mee op kan. De lip creams zijn wat kleiner dan de normale versie, in deze kleintjes zit namelijk 3 ml. product en in de normale versie 6 ml.

Ondanks het feit dat deze lip creams wat kleiner zijn, is de verpakking verder precies hetzelfde als de fullsize versie. Je brengt de lip creams aan met een sponsapplicator en dat werkt naar mijn mening helemaal prima.


Rioja Red, Velvet Slipper, Birthday Suit en Old Hollywood

Dit zijn de kleuren geswatcht op mijn arm. Wat direct opvalt is de felle kleur van Rioja Red! Deze kleur is ook het meest egaal aan te brengen van de vier kleuren. Er komt lekker veel kleur vanaf en hij droogt mooi mat op. Velvet Slipper vind ik ook mooi qua kleur, maar is iets minder egaal zoals te zien is. Birthday Suit leek me een prachtige liquid lipstick voor een dagelijkse look en dat vind ik eigenlijk nog steeds! Ook hier komt veel kleur vanaf, maar hij is ook niet heel makkelijk egaal aan te brengen. Tot slot Old Hollywood, voor deze kleur kocht ik de set eigenlijk, want ik wil deze kleur gaan gebruiken in een kerstlook. De kleur vind ik erg mooi en klassiek. Ook deze kreeg ik niet zo egaal aangebracht.

In bovenstaande video heb ik alle lipkleuren live geswatcht! Zoals je kan zien zijn de kleuren Birthday Suit en Rioja Red mijn favoriete kleuren! Dat had ik niet verwacht, want ik dacht juist dat ik Old Hollywood het mooist zou vinden. Old Hollywood is net als Velvet Slipper niet zo mooi egaal aan te brengen, daarom vind ik deze kleuren wat minder. Birthday Suit en Rioja Red hebben me positief verrast! Vooral Birthday Suit draag ik tegenwoordig héél vaak.

Conclusie

Ik vind dit een hele leuke giftset met leuke en diverse kleuren! Ik heb duidelijk mijn favorieten, maar over het algemeen zijn de lip creams prima van kwaliteit. Old Hollywood en Velvet Slipper zijn mooi van kleur, maar wel wat lastig egaal aan te brengen. Birthday Suit en Rioja Red laten zich wél mooi en egaal aanbrengen. De lip creams blijven behoorlijk lang zitten (denk ruim 3 à 4 uur) en zijn helemaal perfect mat. De lip creams voelen niet heel comfortabel aan op mijn lippen, maar dat neem ik persoonlijk graag voor lief. Mochten mijn favoriete kleuren ooit opgaan, dan koop ik vast nieuwe!

De Sleek Say the Magic Word Gift Set kost €14,95 en is te koop via de webshop van Sleek. Ik kocht de set zelf bij Boozyshop.