Vandaag is het tijd voor mijn eerste fotodagboek van dit jaar! Het was de bedoeling dat dit diary eerder deze week online zou komen, maar dat is niet gelukt omdat ik al sinds maandag ziek ben. ☹️ Ik heb me behoorlijk beroerd gevoeld dus vandaar dat ‘ie nu pas online komt. Nog steeds ben ik niet helemaal beter (hallooo ik wil dingen doen, ziek thuis zitten is saai) maar ik heb wel dit diary even afgemaakt zodat het online kon. Kijk je mee naar de foto’s van onder andere Kerst en Oud & Nieuw?

♦ In mijn laatste diary viel te lezen dat ik mijn haar had geverfd, maar dat ik de kleur eigenlijk nog iets te licht vond. Ik besloot het daarom nog eens te verven! Lichtbruin werd het dit keer. Dit was vlak voor ik het ging uitspoelen. Best donker!

♦ Dit was het resultaat! Eindelijk donker genoeg. In het begin moest ik er toch een beetje aan wennen maar uiteindelijk vond (en vind 🙂) ik het erg mooi. Helemaal leuk voor de winter.

♦ Niet veel later ging ik samen met mijn vriend Eizejan naar Tilburg want ’s avonds zouden we naar het Black X-mas concert van Within Temptation gaan! Hier had ik echt naar uitgekeken. We gingen eerst even lunchen bij Dudok.

♦ Daarna gingen we shoppen in de stad. We hadden een hotel geboekt in Tilburg zodat we ’s avonds laat niet nog naar huis hoefden te rijden. En het was ook een beetje omdat hij die dag jarig was! 🎈We sliepen in het Bastion hotel.

♦ Het thema van het concert was ‘dark creatures’ en ik wilde me natuurlijk even goed uitleven met make-up! Eizejan kon er ook niet aan ontkomen. 😉De rij voor de ingang was ENORM! Gelukkig waren we best op tijd gegaan en waren we prima op tijd binnen.

♦  We hadden een goede plek, vlak naast de bar! Het was echt een leuk concert.

♦ De volgende ochtend, na het ontbijt, nog even een koffie voordat we weer gingen rijden. Het was maar één nachtje weg, maar het voelde als een heel weekend.

♦ Daarna gingen we door naar de kerstborrel op mijn werk (en ook tevens ons familiebedrijf). Even helpen met de hapjes ophalen. De kerstpakketten stonden al klaar. 👍

♦ ’s Avonds was ik heel moe, maar ik had nog wel energie om zelf sushi te gaan maken. Ik heb het een paar maanden geleden ontdekt en sindsdien heb ik er heel vaak trek in! En omdat het niet goedkoop is om online te bestellen deed ik zelf een poging. Het was nog best goed gelukt!

♦ Deze nepnagels plakte ik een dag voor het Within Temptation concert op en as we speak (2 weken later) zitten ze er nog steeds op! Topdingen. En ze waren maar €1,50.

♦ En toen was het ineens Eerste Kerstdag!

♦ We maakten met z’n allen een driegangen diner. Wij maakten als voorgerecht een kipcocktail en als nagerecht een witte chocolade kerstbombe! Ik had alles uitgebreid vastgelegd op Snapchat maar ben het helemaal vergeten op te slaan. Vandaar deze wazige foto van de kerstbombe.

♦ Op Tweede Kerstdag gingen we naar Eizejan zijn moeder en haar man en ’s avonds weer naar mijn huis om te gourmetten.

♦ En natuurlijk even op de foto! Deze kersttrui kocht ik pasgeleden en is zeer favoriet.

♦ Je zou het misschien niet denken na het zien van alle foto’s, maar ik was óók aan het werk rond de feestdagen. Ik heb er alleen niet zoveel foto’s van. Dus dan maar een foto die ik tijdens het bloggen maakte. Ik ga hier nog iets over schrijven!

♦ Ook nog even naar de sportschool zodra het kon.

♦ Oudjaarsdag! Er werden weer heerlijke oliebollen gebakken hier in huis. Ik krijg er gelijk weer trek in.

♦ Tegen de avond gingen we richting Nijmegen, omdat we daar met vrienden oud & nieuw zouden gaan vieren! Ik voelde me op zaterdag al niet zo best; had last van keelpijn en was flink aan het niezen en snotteren.

♦ Gelukkig was het wél een erg leuke avond/nacht! We gingen onder andere lekker gourmetten met z’n allen.

♦ Vlak na twaalven gingen we naar buiten om vuurwerk te kijken en om zelf wat af te steken. Ik heb geprobeerd het één en ander vast te leggen, maar dat mislukte nogal zoals je ziet haha. Het werd steeds mistiger, zo erg zelfs dat we na een kwartiertje bijna niks meer zagen! Het was ijzig koud dus we gingen weer lekker naar binnen.

~~~

We bleven die nacht slapen in Nijmegen en op Nieuwjaarsdag ontbeten we lekker met broodjes uit de oven en oliebollen! Rond een uurtje of 4 gingen we weer richting huis, wat nog zo’n 1,5 uur rijden was. Het was de bedoeling dat dit diary eerder deze week online zou komen, maar dat is niet gelukt omdat ik dus de hele week al ziek thuis zit. Ik kreeg op vrijdag keelpijn, zaterdag werd dat erger en vanaf maandag voelde ik me alleen maar slechter. Vandaag (donderdag) gaat het voor het eerst weer iets beter, maar ik vrees dat ik de komende dagen alsnog niets tot weinig kan doen. Heel vervelend! Vandaag voelde ik me goed genoeg om dit diary even af te maken, maar nu ik dit typ begint de hoofdpijn weer op te komen (bijholte-ontsteking) en oorpijn ook. Waardeloos, zeker als je bedenkt dat ik maandag een tentamen heb en een onderzoeksvoorstel moet inleveren. Ik hoop snel weer wat te kunnen bloggen en video’s te kunnen maken, maar waarschijnlijk duurt dat nog eventjes.

Hoe was oud & nieuw?