Goedemorgen en welkom bij een nieuw fotodagboek! Ik ga je laten zien wat ik de afgelopen twee weken zoals uitgevoerd heb. Aan het begin van het jaar was dat niet heel veel, omdat ik een hele week ziek huis heb gezeten. Gelukkig knapte ik éindelijk weer op en had ik tentamens, ging ik weer werken en deed ik ook wat leuke en gezellige dingen. Kijk mee!

♦ Ik eindigde mijn laatste dagboek met het vieren van oud en nieuw. De dagen erna zag er ongeveer zo uit: ziek in bed. 😔 Twee dagen voor oudjaar voelde ik me al verkouden, maar dat hield dus nog dik een week aan. Ik kreeg griepklachten en daarna volgde een bijholte-onsteking. Wat ben ik daar beroerd van geweest zeg. Uiteindelijk had ik minder pijn door regelmatig te stomen. Ga ik echt onthouden voor de volgende keer.

♦ Op sommige dagen proefde ik weinig, maar af en toe wat vitamines binnenkrijgen was hard nodig! Hier zie je kwark met homemade granola en perzik.

♦ Na precies een week ziek zijn had ik een tentamen op maandagavond. Op zondag voelde ik me nog knap beroerd, maar door het stomen besloot ik maandag toch m’n tentamen te maken. Eizejan was zo lief om me (helemaal) naar Rotterdam te brengen! Terug ging ik met het OV.

♦ De dagen erna was ik ook weer aan het leren want ik heb nog twee tentamens op de planning staan. Na een paar dagen ging ik ook weer werken. Eindelijk weer het normale leven oppakken.

♦ Ik heb niet superveel foto’s om te laten zien omdat ik de eerste week van het jaar dus niks gedaan heb ;) maar ik heb wel de nodige food-foto’s! Soms, op dagen dat ik ’s ochtends niet hoef te werken, maak ik bananen eiwitpannenkoekjes. Zo lekker!

♦ Deze salade maakte m’n moeder, ook al zo lekker! Als ik het me goed herinner was het veldsla, rucola, avocado, cashewnoten en spekjes. En daarbij een stuk hartige taart.

♦ Nog meer eten! Pizza bestellen samen met Eizejan en daarna gezellig langs bij vrienden.

♦ In de afgelopen weken hebben we alle Lord Of The Rings films gekeken. Ik had ze nog nooit gezien en ik houd wel van dat soort films (Eizejan gelukkig ook) én ze staan allemaal op Netflix! Ik heb trouwens echt een nieuwe telefoon nodig, de foto’s zijn om te huilen de laatste tijd.

♦ Op weg naar het bedrijf waar ik (hopelijk 😃) ga afstuderen om even wat dingen bespreken voor in het contract. Het was een leuke afspraak en ik heb nu meer zin gekregen om daadwerkelijk te gaan beginnen met het onderzoek! Ik ga onderzoek doen naar woonoverlast in bepaalde wijken en hoe de woningbouwvereniging hier het best mee om kan gaan.

♦ Ik kocht voor de tweede keer een lading gezonde repen bij Kruidvat, want ze zijn in de aanbieding! Geen geld. Ik ben vooral fan van de noten-appel-kaneel repen.

♦ Op een donderdagavond spontaan naar de bioscoop! We gingen naar La La Land, echt een leuke film!

♦ De volgende ochtend naar Ikea met m’n moeder, want ik wilde graag wat nieuwe accessoires hebben voor in m’n kamer. Soms wil je wel eens wat nieuws! Ik heb veel leuke dingen gekocht, maar voordat ik dat deed genoten we eerst van een lekker ontbijtje.

♦ Leren :'( Afgelopen zaterdag had ik het even helemaal gehad. Sommige lesstof is onduidelijk en als ik dan niet helemaal begrijp hoe een wet in elkaar zit raak ik gefrustreerd. Daarbij lijken de twee vakken die ik aan het leren ben ook nog eens op elkaar. Nog even volhouden! Afgelopen week ben ik zelfs drie keer gegaan!

♦ Tussendoor even naar de sportschool. Ik heb sinds vorige week een nieuw schema en hierdoor vind ik krachttraining weer een stuk leuker om te doen.

♦ In de bioscoop! Voor de tweede keer die week. We keken Passengers, echt een hele goede film was dat! Toen we de bioscoop verlieten zagen we politie en een ambulance, bleek dat er een steekpartij was geweest in de bioscoop! Bizar.

♦ De volgende ochtend: sinaasappels persen! Lekker gezond ;) ik moet wel eerlijk bekennen dat we daarnaast American pancakes als ontbijt hadden, dat was dan weer wat minder gezond. 😄 Maar wel heel lekker!

♦ Deze foto is echt bizar wazig, maar het is dus de Hofvijver in Den Haag! Helemaal bevroren door de kou. Ik was gisteren onderweg naar La Cubanita om gezellig met vriendinnetjes te gaan eten! Altijd goed.

♦ Toen ik rond negenen thuiskwam waren m’n ouders, opa en oom een spelletje aan het doen. Het ging over geschiedenis en omdat ik DOL was (ben) op dat vak op de middelbare school (ik haalde zelfs een 9,2 voor m’n eindexamen #opschepper) deed ik nog even gezellig mee.

~~~

Tot zover dit diary! Komende week heb ik het heel druk, voornamelijk met het leren van de laatste twee tentamens. Verder heb ik morgenochtend een afspraak in het oogziekenhuis, laat ik woensdag even m’n wimpers en wenkbrauwen verven en ik ga ook nog met Eizejan langs bij zijn opa in het ziekenhuis. Donderdag de tentamens maken en vrijdag gezellig een weekendje naar Duitsland met Eizejan en twee vrienden! Een leuk vooruitzicht dus.

Tot de volgende keer! X