Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat jullie allemaal een leuke jaarwisseling gehad hebben! Ik in ieder geval wel. Morgen kunnen jullie er meer van zien in mijn diary. 😊 Voor nu ga ik mijn favoriete make-up van 2016 laten zien! Ik heb het afgelopen jaar behoorlijk wat nieuwe make-up getest en daarom het leek me leuk om te vertellen wat dit jaar echte favorieten zijn geworden.

The Balm Nude Dude palette

Het gebeurt niet vaak dat ik een oogschaduwpalette soms meerdere keren per week gebruik, maar het Nude Dude palette van The Balm pak ik er héél vaak bij om een look te maken! In 2016 ben ik weer wat vaker oogschaduw gaan dragen en met dit palette kan ik alle kanten op. Er zitten glanzende oogschaduws in, maar ook matte kleuren en er zitten donkere kleuren in maar ook lichte. Van alles wat dus! Dit is echt één van mijn beste aankopen van 2016 geweest.

Sephora High Coverage concealer

Sephora high coverage concealer

Helaas niet in Nederland te koop, maar wel heel erg fijn: de Sephora High Coverage concealer. Ik kocht deze concealer in Portugal en ik baal echt dat wij in Nederland geen Sephora meer hebben! Deze concealer dekt gigantisch goed en is enorm fijn in gebruik. Ik heb echt nog nooit een concealer gehad die zó goed dekt! Ook fijn: je hebt maar een klein beetje nodig om donkere kringen onder je ogen te verdoezelen. Top!

Makeup Revolution Contour palette

In de categorie ‘nooit iets over geschreven maar wel favoriet’: het Contour palette van Makeup Revolution. Ik gebruik dit palette serieus ELKE dag sinds ik ‘m heb en ik ben er nog steeds helemaal weg van. Het is een ideaal product om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld, omdat echt alles er in zit. Drie contour poeders, twee normale kleuren, een blush en twee highlighters. Top! Ik gebruik het liefst de tweede kleur van linksonder om te contouren, de blush helemaal rechtsonder en de highlighter helemaal rechtsboven. En het leukste is nog wel dat dit mooie palette maar een tientje kost!

Catrice HD Liquid Coverage Foundation

Nog zo’n topproduct: de Catrice HD Liquid Coverage foundation. Ik kocht deze foundation eigenlijk op de gok, want ik had er nog geen reviews van opgezocht. Normaal doe ik dat wel, dus het was afwachten of hij echt goed zou zijn. Ik kreeg er geen spijt van want deze foundation bleek enorm fijn! Hij dekt heel goed (valt het op dat ik hiervan houd? haha) en is heel mooi te blenden. Ik heb ‘m een paar weekjes terug zelfs voor de tweede keer gekocht omdat ik ‘m zo goed vind. Dit keer in een tintje lichter omdat ik in de winter altijd wat bleker ben. Naast dat de kwaliteit heel goed is, is ‘ie ook nog lekker goedkoop! Wat wil je nog meer? 😉

Nars Albatross

In mei was ik jarig en van vriendin Linda kreeg ik Nars Albatross! Deze highlighter wilde ik al heel lang hebben en dat had ze goed onthouden toen ze zelf in New York was. Ik heb nooit iets geschreven over deze prachtige highlighter (ik gebruikte ‘m wel in deze video), maar dat wil niet zeggen dat het geen favoriet is. Ik vind de gouden glans heel bijzonder en daarom gebruik ik ‘m heel graag!

Boozy Cosmetics Rose Gold 7pc Starter Eye Set

In september vond ik dat het hoog tijd was voor nieuwe make-upkwasten. Ik kon vooral wat nieuwe en extra oogschaduwkwasten gebruiken, want die ik had gebruikte ik al zeker een jaar of vijf. Het werd uiteindelijk de Boozy Cosmetics Rose Gold 7pc Starter Eye Set. In deze set zitten zeven verschillende oogschaduwkwasten waar prima een mooie look mee te maken is! De kwasten bleken enorm fijn in gebruik omdat ze lekker zacht zijn en gewoon heel goed werken. De roségouden details vind ik ook erg mooi. Kortom: dit is een hele goede investering geweest.

Sleek Matte Me lip creams

Ik herontdekte de Sleek Matte Me lip creams! In 2015 schreef ik ook over deze lip cream, maar daarna vergat ik het product weer een beetje. Toen ik een paar maanden geleden een gift set bestelde met daarin vier kleuren viel ik weer als een blok voor de matte finishes en sindsdien gebruik ik vooral Birthday Suit (tweede van links) heel vaak en graag. Het resultaat is gewoon supermooi! Je kan je lippen er optisch ook iets groter door laten lijken door de lip cream nét iets buiten je normale liplijn aan te brengen. Ik kan alleen maar zeggen: ik wil MEER matte liquid lipsticks!

Wat zijn jouw favoriete make-up producten van 2016?