Op dit moment ben ik helemaal LYRISCH van het programma vtwonen. In dit programma gaan presentator Viktor en de stylisten aan de slag om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vaak ligt de woonsmaak van de stellen behoorlijk uit elkaar, met als gevolg een compromis. De vtwonen-stylist zorgt er dan samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen. Ik vind het een geweldig programma en ik merk dat ik, sinds ik het zo vaak kijk, veel meer met interieur bezig ben en het ook steeds leuker begin te vinden. Tijd dus voor wat nieuwe interieur inspiratie!

Dit vind ik dus echt zooo mooi! Komt toevallig uit een aflevering van vtwonen. 😇 Ik vind het kleurgebruik heel erg gaaf, alles past naar mijn mening gewoon perfect bij elkaar. Ik zou zelf alleen wel lijsten en dergelijke ophangen en kiezen voor een grotere salontafel. | bron

Ik weet niet waarom, maar ik vind dit er zo gezellig uitzien! Cactussen zijn helemaal in op het moment geloof ik. Ik vind ze zelf erg leuk (en vooral: handig!) dus ik ben nog op zoek naar twee leuke exemplaren voor in mijn vensterbank. Het liefst met een zwart-witte pot. | bron

Dit geheel is iets te donker naar mijn smaak, maar de manier waarop de fotolijsten en accessoires zijn neergezet vind ik heel erg leuk. Ik heb zelf ook een plank waar ik wat meer mee wil doen als het gaat om fotolijsten en dergelijke. Dit is dus een goede ter inspiratie! | bron

Deze foto is helaas een beetje wazig, maar je ziet alsnog goed de manier waarop alles is neergezet. Leuk idee om die planken niet helemaal vol te zetten. Daardoor oogt de ruimte gelijk ruimer. | bron

LOVE deze fotolijsten! Ik vind alles leuk: de lijsten zelf, de afbeeldingen, het kleurenpalette. | bron

Ik denk dat ik roze er niet zo makkelijk doorheen krijg zodra ik samenwoon met mijn vriend 😉 maar inspiratie opdoen kan natuurlijk altijd! Die zachte kleuren vind ik wel mooi. En die táfel, die vind ik echt heel erg gaaf! | bron

Dit vind ik een beetje grijs en grauw, maar toch straalt dit plaatje gezelligheid en warmte uit vind ik. Ik denk dat het komt door de wollige materialen die zijn gebruikt. Ik zou het zelf iets meer opfleuren met kleur, maar het geheel is mooi. En gaaf ook die zwart-witte foto’s aan de muur! | bron

Ah ik houd van deze kussens! Zulke wil ik ook later op mijn bank hebben liggen. Helemaal leuk met die verschillende printjes. | bron

Mooie boekenkast! | bron

Roze gecombineerd met koper. Een hele mooie combinatie als je het mij vraagt! Natuurlijk ook weer gecombineerd met een paar leuke kussentjes.| bron

~~~

Hoe mijn huis er later uit gaat zien is nog maar de vraag, maar ik vind het superleuk om Pinterest af te struinen naar leuk ideeën. Ik houd wel van licht, maar het moet ook weer niet té wit zijn allemaal. Dat oogt misschien lekker clean, maar ik vind het ook wat ongezellig. Doe mij maar een combinatie van fris, gezellig en wat kleur!