dingen waar uitkijk

2017 wordt een spannend jaar voor mij. Het is de bedoeling dat ik na vier jaar studeren mijn hbo-diploma ga behalen én ik wil daarna fulltime gaan werken. Ik zat laatst te denken, er zijn best wat dingen die in 2017 staan te gebeuren waar ik erg naar uitkijk. Tijd voor een lijstje! Kijk je mee?

Beginnen met afstuderen

Stiekem ben ik hier al een klein beetje mee begonnen, want vorige week was mijn eerste afstudeerkring op school en begon ik met mijn plan van aanpak. Toch moet ik nog even wachten voordat ik bij mijn afstudeerbedrijf mag beginnen, want dat is namelijk volgende week pas. Ik heb hier heel veel zin in! Het bedrijf (een woningcorporatie) spreekt me aan en ik denk dat ik het er wel naar mijn zin ga hebben. Het onderzoeksonderwerp (woonoverlast) vind ik leuk, en ik heb gewoon zin om ermee te beginnen! En natuurlijk heb ik ook veel zin om er uiteindelijk mee klaar te zijn, haha, want dat betekent dat mijn studie er op zit.

Mijn verjaardag

Dit jaar word ik alweer 23 jaar! Potverdorie wat klinkt dat oud. 😉  Grapje natuurlijk. Maar stiekem vind ik de tijd maar razendsnel gaan. Het lijkt nog wel gisteren dat ik begon met mijn hbo-studie, maar dat is toch echt al bijna vier jaar geleden. Ik weet nog niet precies wanneer ik het ga vieren, maar áls ik het vier, zal het vast gezellig zijn! Zoals ieder jaar eigenlijk. Ik ben dit jaar op Hemelvaartsdag jarig, dus mijn vriend is (waarschijnlijk) lekker vrij. Hopelijk kunnen we gezellig ergens gaan lunchen, of misschien wel sushi eten!

Weekendje Luxemburg

Vlak na mijn verjaardag, één dag erna om precies te zijn, hebben m’n vriend en ik spontaan een lang weekendje Luxemburg geboekt. We zijn pas nog naar Duitsland geweest, maar omdat ik het in de winter toch wat kaal vond zonder groen aan de bomen leek het me leuk om in het voorjaar nog eens die richting op te gaan. En ineens dacht ik aan Luxemburg. Ik ben er al eens losse dagjes geweest, maar dat is lang geleden en dat was dus niet langer dan een dag. Luxemburg schijnt prachtig te zijn, dus m’n vriend was snel om. 😇 We hebben hier allebei superveel zin in!

Afstuderen

Dit is een van de dingen waar ik het allermeest naar uit kijk dit jaar! Mijn hbo-diploma halen. De titel ‘Bachelor of Laws’ mogen voeren. Super gaaf toch!? Ik heb de afgelopen jaren echt hard gewerkt om uiteindelijk zo in het vierde jaar te belanden. Ik twijfelde na mijn driejarige mbo-opleiding zó of ik het hbo aan zou kunnen, maar gelukkig is alles tot nu toe goed gegaan. Er zullen best dagen zijn dat ik het studentenleven ga missen. In verhouding heb ik nu namelijk veel vrije tijd. Als ik straks fulltime ga werken zal dat wennen zijn, maar ik heb er ook veel zin in.

Griekenland

Het is nog niet officieel, maar waarschijnlijk ga ik deze zomer op vakantie naar Griekenland! Ik ben er nog nooit geweest (mijn vriend trouwens ook niet), dus ik vind het helemaal leuk! We zitten eraan te denken om naar Zakynthos te gaan. Dit eiland leek me vorig jaar al een hele goede optie, maar toen vonden we het toch leuker om naar Portugal te gaan. Dit jaar wordt het dus -waarschijnlijk- wél Zakynthos. Het schijnt een prachtig eiland te zijn waar genoeg te doen is. En het weer schijnt er heel goed te zijn! Ik wilde eerst wat verder weg op vakantie, Bali ofzo, maar dat blijkt toch nog vrij prijzig en Griekenland lijkt me ook geweldig. Een wat verdere reis komt later nog wel!

Waar kijk jij op dit moment erg naar uit? Let me know!