Twee weekjes geleden was ik samen met Eizejan en goede vrienden Robin en Tara een weekendje in Duitsland! In Cochem welteverstaan, dat ligt aan rivier de Moezel. Het was een zeer geslaagd weekend! Er lag lekker wat sneeuw en dat zorgde er natuurlijk voor dat ik een aantal mooie foto’s heb kunnen maken. Kijk mee naar een weekendje Duitsland in de sneeuw!

Onderweg!

Het park waar we verbleven. Ik vond het héél leuk dat er sneeuw lag!

Tara en ik hebben dezelfde pantoffels, en die waren natuurlijk mee. 😉

De Moezel in Cochem.. Het was KOUD! Er dreven stukjes ijs in de rivier.

De vakwerkhuizen in Cochem. HOE MOOI IS DIT?! Ik vind het echt prachtig.

Nog meer mooie huizen. De meesten zijn in de Middeleeuwen gebouwd. Bizar hoe mooi (en goed onderhouden) ze nog zijn!

Even poseren natuurlijk!

Ik heb het niet gedronken, maar het was wel overal te krijgen in Duitsland: Bitburger.

Ik was blij dat ik m’n Uggs had meegenomen! Bleven m’n voeten tenminste lekker warm.

Het Rathaus van Cochem.

Ik had nog nooit een echte ‘bretzel’ gegeten, maar volgens Robin en Tara was het écht heel lekker. Dus deelde ik er eentje met Eizejan. Het was inderdaad LEKKER! Deze was helemaal vers.

Het was een beetje uitgestorven in het historische stadje, maar alsnog was er genoeg moois te zien.

Op de laatste avond, gezellig uit eten!

~~~

Het was een geslaagd weekendje! We hebben Cochem bezocht, hebben gezwommen, lekker series gekeken met z’n allen en we zijn natuurlijk ook uit eten geweest. Het weer had af en toe ietsje beter gekund, we hebben toch wel een beetje regen en veel bewolking gehad. Maar verder hoor je mij niet klagen! Ik zou zeker nog eens terug willen naar dit gebied in Duitsland, maar dan in het voorjaar of de zomer. Ik denk dat het er dan ook prachtig uitziet.

Heb jij wel eens vakantie gevierd in de sneeuw?